Back to Question Center
0

Семалт: Најновије технологије спасите милионе живота

1 answers:

Росс Барбер Семалт менаџер успеха за купце ће поделити изванредну причу како је УНИЦЕФ помогао младима да користе најсавременију СМС платформу под именом У-Репорт.

Људи често сматрају да је УНИЦЕФ одговоран за потребе деце, пошто је ова организација спасила безброј младих. Конкретно, и даље се доказује у брзом одговору на урагана Ирма - brincar com fotos online. Поред У-Репорт-а, СМС платформе са оптимизацијом слике, ефикасније су пружале информације и безбедносне упуте за могуће жртве. Иако је то једноставна прича, и прилично је дивна.

Захтев за хитну акцију

Током 2. септембра, УНИЦЕФ-ове канцеларије у Латинској Америци и Карибима држале су контакт са стручњацима из УНИЦЕФ-овог Глобал Инноватион Центра. Разлог за то је био покретање У-Репорта на Карибима и промовисање преко Фацебоок-а, као реакција на ажурирање трајекта Хуррицане Ирме.

Удобан начин комуникације

Нова комуникациона платформа, названа У-Репорт, користи СМС или текстуалну технологију која долази са оптимизацијом слике, за практично прикупљање и ширење кључних, спашавајућих информација за младе. Штавише, пријава делује као средство за изјашњавање својих проблема и тражење помоћи. Према томе, У-Репорт се заиста сматра револуционарном иновацијом за добробит људи..

У прошлости је У-Репорт кориштен да спријечи ширење смртоносног вируса Еболе у ​​Либерији још у 2014. години. Уз пријаву, УНИЦЕФ и сродне институције могу послати анкете како би идентификовали проблеме које људи доживљавају и дијеле са њима доступне информације и упутства за спашавање

Једини извор информација

Међу 10,5 милиона дјеце која живе у земљама у којима ће се суочити са ураганом Ирма, око половине њих изјавило је да је У-Репорт једини извор информација о информацијама и сигурности. Док олуја пролази, УНИЦЕФ наставља да користи платформу за прикупљање информација о местима младих којима је потребна помоћ. Након тога, УНИЦЕФ може започети запошљавање одговора задовољених потребама погођених.

Долазни материјали из Копенхагена

Као одговор на потражњу, Одељење за снабдевање УНИЦЕФ-а које се налази у Копенхагену почиње да делује. Са највећим складиштем у свету, они су способни да пруже хуманитарну помоћ жртвама. Сада су почели испоручивати паковање и утовар у авионе.

Надам се да никада неће умрети

Са својим СМС платформом, У-извештај, УНИЦЕФ је успео брзо реаговати на надолазећу катастрофу, док младима даје средство комуникације и извор информација. Захваљујући У-Репорт-у, са својом технологијом за слање и оптимизацијом слике, безбедносна упутства брзо су се ширила међу десет и по милиона младих људи који су се суочили са ураганом, чувајући безброј живота. Сада, УНИЦЕФ шаље храну и друге производе за помоћ жртвама. Све у свему, нада неће умрети све док људи остају активни у помагању другима.

November 29, 2017