Back to Question Center
0

Семалт Екперт упознаје како блокирати референтну нежељену пошту у Гоогле аналитици

1 answers:

Спам упућивања свима свима, нарочито особи која води веб локацију е-трговине. Када прегледате податке о веб локацији Гоогле аналитике, можете сведочити случајеве упућивања спам на вашу веб локацију. Тешко је процијенити и процијенити стварне перформансе ваших интернет маркетинг напора.

Већина упутстава о уклањању реферрер спама изгледа да не функционише. У многим случајевима, људи инвестирају средства у агенте за СЕО црне шешир који на крају дају људима саобраћај од упућивања спам или бота. Постоје методе које вам могу помоћи да уклоните саобраћај нежељеног спам из Гоогле аналитике - rolex submariner full carbon black.

Неке од техника које се баве нежељеном поштом дефинисале су овде Андрев Дихан, менаџер Суццесс Манагер Семалт .

Шта је спам спам

Спам реферрала је саобраћај који долази на вашу веб локацију из других домена. У већини случајева, свако бацклинковање даје кориснику непожељне податке о спаму. Неке од домена које садрже лажне веб посете су из бота или мрежа бота. Спам упућивања се може појавити на два начина:

Посете Гхост-а

Ова непожељна порука се појављује на страници Гоогле Аналитицс. Слично томе, лажне веб посете могу се појавити у вашим аналитичким подацима, али не и на контролној табли вашег веб сајта. Ове анонимне посете са стране посећују посете страница.

Гусјенице

Неки домени могу садржати прометне боте..Добијање веб посета из бота може довести до тога да веб сајт добије бројне посете странака из нечловешких извора. Ботнети и веб претраживачи могу довести до вишеструких штетних ефеката на информације о веб локацији.

У оба случаја, реферални промет води лажним информацијама о напретку маркетиншке кампање. Штавише, бројне посете страницама које долазе од рефералне спам чине СЕО процес изазовним за праћење и прилагођавање према заједничком циљу.

Уклањање реферрер спама

Особе могу да уклоне овај саобраћај из своје Гоогле аналитике, након неколико једноставних корака. Један од најефикаснијих метода извршавања овог задатка је постављање .хтаццесс датотеке у роот директориј вашег домена. Ова датотека усмерава цртаче на одговарајући начин да решава захтеве вашег сервера. Људи који користе Апацхе сервер могу покренути неке команде да изврше то подешавање. Контролисање овог процеса пажљиво је битно. Повлачење целог веб сајта је врло лако док се покрећу кодови.

Напредни спам филтери могу помоћи у уклањању спам спаммера. На налогу Гоогле аналитике можете користити ову функцију у админ менију. Штавише, можете додати прилагођене филтере алату. Ови филтери могу блокирати саобраћај који долази из одређеног домена. Такође је могуће спречити саобраћај користећи ИП адресу. Безбедни провајдер е-поште може помоћи у откривању неких нежељених напада који циљају корисничке е-поште.

Заклучение

Спам за упућивање може смањити тачност података на вашем Гоогле Аналитицс налогу. Битно је уклонити саобраћај нежељеног промета пошто ови лажни резултати могу довести до губитка ресурса. Штавише, овај саобраћај проузрокује људима да доносе погрешне одлуке у вези са начином деловања интернет маркетинг кампање . Битно је да свака компанија или предузеће бави спамом упућивања. Неке од идеја које можете користити за уклањање непожељне спам-а су у овој смерници.

November 29, 2017