Back to Question Center
0

Семалт: Додавање Алт текста у вашу СЕО кампању

1 answers:

Оптимизација слике и он-паге СЕО су два главна корака ефикасне СЕО кампање, а знате да ће дизајн ваше СЕО кампање одредити рангирање вашег сајта на вашем сајту . Слике играју главну улогу у томе што чини дизајн радом. У неким околностима, претплатник неће видети слике у вашим СЕО кампањама пошто нисте користили алт текст. Овде, Росс Барбер, Семалт менаџер успеха за купце, вас ће научити како да додате алт текст својим СЕО кампањама тако да ваши претплатници имају изванредан доживљај.

О Алт Тексту:

Алт текст (алтернативни текст) је свеобухватан опис слике у вашој кампањи. Приказује се када ваши претплатници не могу правилно да приступе сликама - teleprompt. Алт текст или алт ознаке помажу вашим претплатницима да знају вредност ваших слика и природу вашег садржаја. Плус, алт текстови су саставни део не-декоративних слика. Не смете користити алт ознаке или алт текст у декоративним сликама. Можда изгледа необично, али текст алт игра кључну улогу у ангажовању ваших претплатника када не виде слике, тако да бисте га требали закључити у свим СЕО кампањама.

Алт текст и приступачност:

Алт текст је веома важан за људе који користе читаче екрана, тако да га не смете игнорисати и сматрати алт тексту главну праксу за приступ е-пошти. Без алт текстова, читачи екрана ће обавестити своје претплатнике да је тамо слика присутна, али он / она нема начина да сазна информације које вам пружа слика.

Алт текст и приказ слике:

Ако се ваше слике не појављују у пријемном претплатнику претплатника, његов / њен е-поштни клијент можда блокира слике. Због сигурносних разлога, различити клијенти е-поште трајно искључују или блокирају слике. Ваши претплатници ће морати укључити приказ слике, а ако су блокирали слике, видеће само ваш алт текст.

Савети за ефективни Алт текст:

Ево неколико савета који ће вам помоћи да напишете одговарајући алт текст.

<имг срц = "хттп: // ранкекпериенце..цом / артицлес / имг / 1771-2.пнг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; флоат: "абсмиддле">

1. Држите кратку:

Увек треба да држите текст алт текст кратким и лаким за читање, тако да се ваши претплатници лако могу пребацити на друге поруке. Покушајте да напишете само две реченице као алт текст.

2. Користите одговарајуће интерпункције:

Читач екрана користи пунктуације да би разумио где да паузира приликом очитавања садржаја, тако да бисте требали користити одговарајуће интерпункције у вашем алт тексту.

3. Избегавајте кориштење цитата:

Алт текст који додате у сирови ХТМЛ одјељак кампања користи ознаке за идентификацију где почиње и завршава стварни текст. Важно је избјегавати кориштење цитата, јер додатни наводници могу прекинути ХТМЛ.

4. Поновите текст који се појављује у сликама:

Увијек морате чувати информације у примарном тексту ваше поруке, а не требају бити написане на вашим сликама. Међутим, ако ваше слике укључују текст, можете поновити информације у тексту за текст, тако да ваши читачи не пропусте ниједно важно.

Додај Алт текст у Слике:

Постоје различити начини да додате алт текст вашим сликама у МаилЦхимп. Процедура коју користите зависи од локације ваших слика. Да бисте додали алт текст на слику у блоковима садржаја као што су Имаге Гроуп, Имаге Имаге и Имаге Цард, требало би да пређете на опцију Десигн у Градитељ кампање. Следећи корак је да кликнете блокове слике на којима желите радити. Ево, кликните дугме Алт и уметните алт текст на слику. Последњи корак је да кликнете на дугме Ажурирај прије снимања ваших поставки.

Ако сте кодирали сопствене шаблоне, требало би да укључите алт атрибут за све слике. Уметните алт атрибут у одељку за таг слике и напишите алт текст овде.

November 29, 2017
Семалт: Додавање Алт текста у вашу СЕО кампању
Reply