Back to Question Center
0

Побољшајте свој СЕО, прочитајте о оптимизацији слике! & ндасх; Семалт Екперт

1 answers:

СЕО и оптимизација слике на страници су два основна корака ефикасне СЕО кампање. претраживач је с временом постао интелигентнији и паметнији, а поступак добијања доброг рангирања је прилично софистициран. Квалитетни садржај није довољан јер морате обраћати пажњу на пуно ствари. Различити фактори доприносе приказивању у ранг листи претраживача, а најважнији фактор је начин на који оптимизујете своје слике за СЕО.

Ако је на страници СЕО је стуб ваше веб странице, оптимизација слике је грађевински блок - mã¶beltransport gã¼nstig. Јасон Адлер, Семалт Менаџер за успех купаца, наводи да су слике јаке визуелне компоненте ваших веб страница и далеко су боље од чланка из хиљаду ријечи. Важно је правилно користити слике тако да они могу пренети поруку на први поглед.

Образование:

Уверите се да су слике које изаберете релевантне за ваш веб садржај. Многе ирелевантне слике неће вам дати ефикасне резултате СЕО-а као једне слике са релевантним алт текстом и описом.

Алт Тагови:

Алт ознаке играју виталну улогу у оптимизацији слике. Они помажу да се ваше слике појаве у резултатима претраживача и побољшају време учитавања вашег сајта. Сви претраживачи зависе од текста ваших слика јер не могу читати ваш садржај, тако да алт текст и алт ознаке одлучују како се ваше слике могу рангирати у резултатима Гоогле слике..Једна од најбољих пракси за алт ознаке јесте да ознаке остане кратке, дескриптивне и до тачке.

Величина слике и хостинг:

Величина слике игра значајну улогу у побољшању укупног корисничког искуства. Уверите се да слике које користите нису сувише тешке да бисте повећали брзину учитавања. Користите мале, али лепе слике које се лако могу приказати у резултатима претраживача. Препоручујемо вам да користите слике у бајтовима. Алатке попут Иахоо Смусхита могу се користити за брисање прекомерних бајтова са слика, чинећи их лакшим него раније.

Имаге хостинг је још један од главних фактора када је у питању генерисање већег броја саобраћаја из Гоогле претраге слика. Гоогле и остали претраживачи дају више значаја за слике хостиране на истом домену него слике хостиране на више домена. Велики алгоритам за претрагу Гоогле слика је мешање слика са текстом ваше веб странице.

Филенаме:

Као што је кључна реч важна у вашој УРЛ-у, имена датотека су суштинска за ваше фотографије. Богата имена датотека кључних речи помажу претраживачима да боље оцијене вашу веб локацију. Не бисте требали користити подразумевано име датотеке, као што је ДСЦ0119.јпг, јер не дају довољно информација о вашим сликама. Уместо тога, требало би да користите дескриптивне датотеке и кључне ријечи, које треба раздвојити везицама.

Везе за слике и насловне ознаке:

Слика је привлачна и привлачна ствар која описује вашу веб локацију и његов садржај. Правилно повезивање слике је пракса СЕО-а. Требало би избјећи директно повезивање ваших фотографија. Уместо тога, требало би уградити слике и добити везе до вашег веб сајта. Такође, требало би да користите одговарајуће ознаке наслова. Насловна ознака пружа информације о вашем садржају када корисници лебде своје курсеве преко веза. Важно је додати СЕО-опис и релевантне кључне речи на своје ознаке наслова.

November 29, 2017