Back to Question Center
0

Не превише оптимизујте свој сајт & ндасх; Пракса из Семалт

1 answers:

Оливер Кинг Семалт Менаџер Суццесс Манагер, каже да је због оптимизације пракса кориштења превише СЕО трикова који на крају почињу уништавати способност сајта за рангирање. Оптимизација за претрагу (СЕО) утиче на видљивост ваше веб странице у резултатима претраживача , али оптимизација не може довести до органског саобраћаја на ваше веб странице. Ево свега што требате знати о превеликој оптимизацији.

1. Текст сидра за кључне речи за унутрашње везе:

Унутрашње повезивање је добро, али употреба сидра са богатим кључним ријечи не може имати користи од ваше веб странице. Треба да запамтите да је сидро које користи УРЛ одредишта и сидро који користи много кључних речи лоше за вашу веб локацију. Ако мислите да су такве везе корисне за наставак, не треба заборавити да се расправљамо о превеликој оптимизацији - figure maker. Повремени сидри који одговарају УРЛ-има доприносе позитивном СЕО. Међутим, ако понављате процес изнова и изнова, превише оптимизујете своју веб локацију, што је страшно због резултата претраживача.

2. Несрећне кључне речи

Не смијете возити саобраћај на вашу веб страницу користећи небитне кључне ријечи. Било је тренутака када су вебмастери ставили кључне ријечи за одрасле у своје чланке да би добили неки претраживач саобраћаја, али било која веб страница са садржајем за одрасле не може дуго да опстане. То је само примјер прекомерне оптимизације; никада не бисте требали користити неисправне кључне речи и не пишете производе ниске квалитете по сваку цену. Како Гоогле и Иахоо индексирају вашу веб локацију, они ће размотрити све примарне кључне ријечи које сте користили у вашим постовима. Ако сте користили небитне кључне речи, претраживачи никада неће побољшати рангирање ваше странице..

3. Наведите интерне и екстерне везе:

Сигурно је напоменути да јаке везе увек указују на дубоке унутрашње и спољашње странице. Најчешће, вебмастери и блогери користе ирелевантне везе и покушавају да доведу саобраћај на странице или странице навигације највишег нивоа. За такве интернетске странице, стопа линкова страница увек је већа од просјека. Стога треба да направите квалитетне повратне линкове, уверавајући да су сви ваши чланци исправно индексирани у резултатима претраживача.

4. Коришћење Х1 на различитим страницама:

Никада не смете користити Х1 на главној страници ваше веб странице. Нажалост, различити блогери верују да је СЕО бијелог шешира корисцење много наслова, али то није тацно. Ако користите више од једне ознаке Х1 у једном чланку, ви га превише оптимизујете

5. Линкови на токсичне веб странице:

Веб сајтови на које ћете повезати су суштински и требају бити нетоксични. Разни вебмастери и блогери не знају за опасност од веза. Они настављају повезивање својих чланака на злонамерне странице и ниске ДА веб странице. Ако повежете свој сајт са отровним веб страницама, шансе су да ћете добити реперкусије у вези са СЕО технологијом.

6. Закључак са кључним речима:

Подножје ваших чланака треба да буде слободно од пуно кључних речи. Прекомјерно оптимизирање подножја је пракса СЕО црне шешир, тако да у овом делу никада не треба користити више од двије кључне речи. Докази су открили да Гоогле и Иахоо девалвирају линкове футера и кажњавају сајтове са пуњењем кључних речи.

Заклучение:

Постоје различити основни проблеми са превеликом оптимизацијом. Ако се много фокусирате на технички СЕО и покушате да користите велики број кључних речи, претраживачи могу забранити вашу веб локацију током целог живота. Стварање веб странице са савршеним СЕО праксама је једини начин да успијете.

November 29, 2017
Не превише оптимизујте свој сајт & ндасх; Пракса из Семалт
Reply