Back to Question Center
0

Који су начини да добијете повратне линкове на моју веб страницу?

1 answers:

Линије служе као цвеће оптимизације веб сајта и играју главне улоге у игри за оптимизацију претраживача. Зато СЕО стручњаци улажу у неке облике везивања да ли прате Гоогле смернице или не. Начини ширења линка генерације укључују гости постове, друштвену поделу, блог пост, кампање за информисање и плаћене линкове.

Те технике изградње линкова могу или допринети вашим СЕО напорима или их уопште опустити. Већина власника сајта узимају ријечи "СЕО допринос" јер су њихови извори рангирани. Међутим, тужна истина о томе је да чак и ако направите квалитетан профил везе, не постоји гаранција да ћете добити високе рангиране позиције претраживача.

how to get backlinks to my website

У овом чланку ћете наћи неке разлоге због којих екстерне везе не могу директно утицати на позицију ранга на страници са резултатима претраге.

Зашто повратне везе на вашу веб страницу нису увек резултат?

Ако добијате спољне везе на вашој веб локацији спамљивим начинима непоштовања, то вам неће много учинити. Вишекратне повратне линкове са странака других произвођача не дају вам притисак на СЕРП. Не само да ће ваша локација икада бити рангирана у ТОП резултатима на Гоогле-у, већ ћете ризиковати да је кажњавана.

У нашим данима, вебмастери су упознати са опасностима од спамми линкова као што су екстерне везе са линкова, спамми блог коментари, рекламне постове и спун чланке. Међутим, неки власници веб страница, посебно они који су нови у овој сфери, могу пасти на једноставан начин да добију доста сок везе до својих веб извора у кратком року. Препоручујем да избегавам било какве преварљиве технике изградње линкова јер Гоогле тренутно постаје паметнији и може брзо открити све прекршиоце правила и казнити их. Никада не можете знати како ће Гоогле тумачити то или оно бацклинк. Понекад претраживачке боте једноставно игноришу везе са спаммерних сајтова и не рачунају саобраћај од њих.

Да бисте добили видљив резултат из кампање за изградњу везе, морате бити сигурни да правите везе са сајтова који су - ауторитативни, релевантни за тржишну нишу, поуздани, добро индексирани и повезани са другим ауторитативним, поуздане и угледне локације.

Још једно уобичајено веровање у ову сферу јесте да зарађивање бацклинк-а од једног од ТОП онлине извора извора као што су Ентрепренеур, Форбес или Нев Иорк Тимес може брзо да потисне веб страницу на СЕРП. У стварности увек не функционише исто. Ова веза може или помоћи вашој веб локацији да рангира вишу и доноси вам много претвореног саобраћаја или уопће нема утицаја на ваше меритве.

how to get backlinks

Оно што никада не можемо сигурно знати је да је веза добра или лоша за видљивост претраге зато што Гоогле лако може да тумачи ову 100% релевантну, али органски добијену везу као плаћену.

Иста ситуација се може посматрати и са коментарима блогова. У неким случајевима, ове везе доносе велику вредност вашој локацији, али понекад су означене као спамичне референце вашег пословања. Сви ваши коментари на блогу могу произвести различите резултате на вашем сајту Source .

December 22, 2017