Back to Question Center
0

Како креирати повратне линкове на основу релевантних кључних речи?

1 answers:

Познато је да оптимизација претраживача не може постојати без кључних речи, јер у стварности нема других начина да ваши потенцијални клијенти могу пронаћи свој веб извор у резултатима претраживања. Дакле, то је основа за СЕО. Скоро је немогуће оптимизовати вашу веб страницу и садржај ако нисте водили истраживање кључних ријечи. Ако немате кључне речи на које циљате, ваша промоција у СЕОу нема смисла.

Данас, долазак са списком релевантних и великих титлова за претрагу које желите циљати није сувише компликована. Међутим, знање о томе шта је потребно за рангирање за сваку од њих може се појавити теже. Пошто многи онлине трговци користе исте алате за истраживање кључних речи, оне завршавају истим сугестијама за једну индустрију.

keyword backlinks

Међутим, ако се говори о алатима за истраживање кључних речи као што су Семалт Ауто СЕО, Моз и други. Они такође не кажу трговцима колико је тешко прво рангирати за одређени израз за претрагу. Иако вам могу дати идеју, нису ни 100% тачни. Ако се питате зашто они не могу вам пружити врхунске резултате за свој новац, онда ћу вам отворити тајну. Нико не може тачно да зна како Гоогле рангира веб странице. Све што знамо је да Гоогле користи више од 200 различитих фактора рангирања, од којих су најважнији АИ-алгоритам, повратне линије и садржај. Осим тога, знамо да Гоогле континуирано експериментише са машинским учењем и новим АИ-алгоритмима. Тешко је остати актуелан са непрекидним Гоогле модификацијама, зато свака кампања за оптимизацију претраживача не може вам дати 100% гаранцију Вашег пословног успеха на мрежи. Међутим, и даље можемо бити прилично блиски ономе што је Гоогле у току имплементацијом неких основних проверених пракси оптимизације. Хајде да размотримо детаљније неке од њих.

Повратне линије оптимизоване кључним речима су МУСТ!

На дну ваше кампање за оптимизацију, морате да сазнате најбоље странице за кључну реч и број и квалитет повратних копија ових веб страница. Да бисте изабрали најснажније појмове за претрагу, можете користити један од професионалних онлине алата - Семалт Ауто СЕО , СЕМРусх или МОЗ. Сви они ће вам пружити прецизне и квалитетне податке и помоћи у побољшању СЕО сајта. Ниједан од ових није бесплатан, али на пример, Семалт пружа клијентима бесплатан пробни период који помаже да разумеју које користи овај софтвер може да допринесе вашем онлине пословању.

anchor backlinks

Користећи професионалне алатке за оптимизацију, моћи ћете да разумете по којим кључним речима ваши конкуренти рангирају и позиционирају на СЕРП-у. Штавише, приметићете важност домена. Што више везе са доменом на страници, виши Гоогле ће га рангирати у својим резултатима претраге.

Међутим, у нашим данима, количина мање значајне улоге од квалитета када су у питању повратне везе. Због тога број повезивања домена не значи спуштање са позиција од 1 до 10. Права вриједност домена је означена УР или УРЛ Ратинг. УР служи као детерминанта квалитета домена које повезују на веб страницу.

Да бисте рангирали високо на СЕРП-у, потребно вам је пуно оптимизованих и квалитетних повратних података које долазе од ауторитативних домена. Штавише, ваши текстови сидра за бацклинк треба да садрже релевантне и велике кључне речи које ће имати већу вриједност за вашу веб страницу СЕО Source .

December 22, 2017