Back to Question Center
0

Који су начини да добијете велике ПР линије са блогова?

1 answers:

Блог Коментар је прави начин за добијање квалитетних високих ПР линкова које су обично изоставиле моје вебмастере. Ова тема ће увек бити контрадикторна за расправу. Блокови Цомментлув-а пружају своје предности власницима веб страница јер они помажу у изградњи моћних веза јер вам враћају линк који показује један од ваших блог порука.

У овом чланку ћемо дискутовати о неким битним начинима како да направимо велике ПР линије за повратне линкове из блогова цомментлув.

Најприје дискутујемо о томе шта су блогови цомментлув и где их пронаћи. Овакве врсте блогова омогућавају вам да повежете један од ваших блог порука и прођете сок од квалитетних веза на своје веб странице. Већина вебмастера тврди да повратне линије имају већу вриједност за оптимизацију веб странице него оне које не садрже. Међутим, оба ова врста имају своје користи за постизање органског саобраћаја. Да бисте креирали профил везе са квалитетом, потребно је да креирате и дофоллов и нофоллов бацклинкс. По правилу, повратне линије на високим ПР местима не изазивају нове повратне линије и повећавају проток промета на веб страницу. Ако правите повратне линкове на својим блоговима или веб локацијама, морате имати у виду да ће се повратне везе извршити кроз добро осмишљену стратегију јер побољшава видљивост вашег блога.

Свиђа ми се Неил Пател идеја о изградњи веза. Открио је идеју изградње веза на скалабилан начин. Ова метода вам даје прилику да пратите своје перформансе и предузмете могуће радње док један план не ради.

Дофоллов друштвене странице за обележавање

Због ажурирања Алгоритма Гоогле честих рангирања, већина блогера одлучује да направи своје везе нофоллов да изгледа сумњив за претраживаче. Међутим, неки блогови за коментаре су и даље на располагању и власницима веб сајтова пружају повратне линкове високог квалитета.

Опћенито, објављивање на блогу је једноставан начин за креирање повратних линкова. Овај метод је проверен од стране многих успешних вебмастера, а ако се то правилно уради, доноси добре резултате у вези саобраћаја, рангирања и конверзије. Морате узети линкове као средство изградње односа. У почетку, неће вам дати предности. Међутим, дугорочно ћете моћи да изградите ауторитет и повећате саобраћај на вашој веб страници.

Неки од блогера ограничавају број коментара за сваки чланак. Омогућавају стварање повратних линија само за првог коментатора. Администратор блога лично одлучује да ли ће вам одобрити повратне линије или не. Ако приметите неке нежељене радње са ваше странице, највероватније вам забрањују да постављате повратне линкове на свој блог. Међутим, ако нађу ваше коментаре еколошке и релевантне за тему о којој се разговара, они ће вам доделити повратне линије сваки пут када коментаришете своје блогове.

Савети за креирање дофоллов повратних линкова на блоговима Цомментлув

Пре свега, покушајте да не изгледате као спам. Да бисте створили добру репутацију на блогу, морате оставити квалитетне и корисне коментаре. Обавезно пажљиво прочитајте чланак и разумејте тему. У супротном, пишете коментаре који се не држе тачке и изгледају неприродно. Штавише, чак ни не покушавајте да оглашавате своје онлине пословање у коментарима на чланке које нису релевантне за вашу индустрију. За то ћете бити уклоњени и никада не бисте добили прилику да добијете повратне линкове на овом блогу. Требали бисте покушати да не претерујете са линк линковима јер може изгледати неприродно и спамично. Штавише, саветујем вам да избегнете један и два линијска коментара Source .

December 22, 2017