Back to Question Center
0

Шта препоручујете локације за повратне линкове?

1 answers:

Да, тражење одговарајућих сајтова за следење за повратне линкове је веома важно за оптимизацију претраживача. Заправо, задатак проналажења правих места и локације за праћење за повратне линкове јесте критичан задатак који на крају одређује положај рангирања вашег веб сајта или блог-а на Гоогле-овој листи резултата претраге. Уопштено говорећи, међу главним предностима До Фоллов Бацклинкс-а је изградња јаче ДА (ауторитет домена), ПА (ауторитет странице), као и повећање токова промета на Интернету које сте добили на вашој веб страници или блогу.

do follow sites for backlinks

Пре него што вам покажем свој попис листа До Фоллов сајтова за повратне линкове, дозволите ми да вам кажем како све функционишу. Постављајући га на обичан енглески, сваки велики претраживач (попут Гоогле-а) шаље псеће боте како би прегледао профил за повратну страницу сваке странице. Након откривања пуно природних повратних потеза, претраживач би разумно закључио да је таква интернет страница популарна међу корисницима и даје им стварну вриједност, те је зато вриједити препоручити га широј публици уживо тражитеља. То значи додељивање вишег рангираног положаја у СЕРП-у на тако добру веб страницу. Имати звучни и ангажујући садржај странице би требало бити довољно да се добро оцени. Ипак, у стварном животу све је много компликованије. Заправо, имати само добар садржај није довољно да вас вози на врху претраге Гоогле-а, узимајући у обзир насилну конкуренцију у ниши.

Дакле, шта треба урадити приликом израде "идеалног" профила за позадину? Да постанем конкурентан у резултатима претраге, препоручујем поступање проактивно. Мислим, када размишљате о било каквим разумним Да пратите сајтове за повратне линкове, морате имати у виду бар сљедеће критеријуме:

  • Да ли пратеће линије увек треба повезати са чисто релевантним веб страницама са јединственим и једним квалитетним садржајем.
  • Органске повратне везе никада нису купљене. Заправо, пријављивање за плаћене "До Фоллов Бацклинкс" је међу Блацк Хат и Граи Хат СЕО, тако да их Гоогле наставља да их гледа тако лабилито.
  • Свака успешна стратегија изградње линкова је текући процес који полако креће. Да се ​​суочимо са тим - чак и ако правно направите органске повратне везе и још увек пребрзо, вероватно ћете постати манипулатор са становишта Гоогле-а и покрените казне од главног претраживача.

dofollow backlinks

Једном када сте схватили ове ставке, овдје су неке од мојих најбољих обележја До Фоллов сајтова за повратне линкове које сам користио за свој блог: Миблог2Даи. цом, ТхеТелеграпх. цо. ук, ТхеАге. цом. ау, Ксинг. цом, Лавмацс. цом, Ехов. цом, Политицо. цом. Наравно, нисте ограничени само на овај сет могућности. Истражите како бисте пронашли најрелевантније изворе на мрежи са највишим овлашћењима домена, ауторским правима страница и рангом странице - да бисте га користили у своју корист.

На крају крајева, овде је брз задатак за проналазак правих потенцијалних кандидата за повратне везе. Пре него што почнете да прегледате праве прилике, било би разумно провјерити и анализирати профиле бацклинк ваших конкурената у конкуренцији. Све што вам је потребно је поставити ривалске УРЛ-ове које вас занима у било ком онлине алатке за анализу позадинских линкова по вашем избору. Што се тиче мене, пронашла сам Семалт Анализер и Ахрефс најповољније. Дакле, боље да започнете претрагу покушавајући један од њих, или било који други слични онлине алати попут Мајестиц СЕО, или Опен Сите Екплорер. И они су довољно добри Source .

December 22, 2017