Back to Question Center
0

Како ауто повратне везе могу утицати на ваш сајт СЕО?

1 answers:

У овом чланку ћу вам поделити искуство коришћења ауто бацклинкс генератора. Ауто повратне везе су обично лоша идеја за промоцију на мрежи на мрежи која привлачи претраживаче као нежељену активност и може уништити репутацију вашег бренда, као и ранг веб сајта.

За он-лине трговце који су користили један од ових програма да генеришу повратне линкове, представићу неке од најчешћих разлога који користе овај тип СЕО софтвера и даље не представљају вашу најбољу идеју. То је кратковидан начин за оптимизацију претраживача који могу изазвати строге казне од претраживача. Време и новац који улажете у ову активност би се много боље користили у стратегијама које су пријатељски прилагођени претраживачима.

auto backlink

Ауто повратне везе утичу на веб локацију СЕО

 • Примарна сврха бацклинк-а је стварање релевантне везе између два извора веба
 • 12)

  Велики број власника веб сајта, посебно оних који су нови у овој сфери, не схватају да су квалитет и релевантност повратних линкова два најважнија аспекта изградње линкова. Онлине СЕО софтвер не може да се фокусира на циљани квалитет и релевантност, јер ова два аспекта захтевају здрав разум и професионални експерт. Због тога, током кампање изградње везе, потребно је спојити вријеме и напоре. Само у овом случају, кампања за изградњу линкова може послужити као побољшање ваше укупне оптимизације сајта и довести квалитетан реферални промет на вашу веб локацију.

  • Гоогле непрекидно се бори против аутоматизиране генерације линкова
  • Претраживачи високо цене ручну оптимизацију и покушавају да се боре против аутоматизованих начина оптимизације веб сајтова, што се тиче њих као ниске квалитете и спам.

   Постојао је период када власници веб странице могу игнорисати квалитет спољашњих веза које указују на њихове домене. Било је могуће подићи ранг веб странице добијањем више повратних линкова. Међутим, ситуација постаје неконтролисана, а Гоогле је успоставио нова правила рангирања. Према њима само квалитетне органски добијене повратне линије могу позитивно утјецати на ранг рангирања.

   seo backlinks

   Дакле, питање је зашто треба да уложимо наше време и новац у софтвер за аутоматизовану повезивање ако се претраживачи настављају борити против такве тактике повезивања.

   • Ако ваша страница добије казне за коришћење аутоматизованог софтвера за изградњу линкова, може бити тешко повратити штету на вашем сајту СЕО

   Требали бисте бити изузетно пажљиви одабир софтвера за ваш линк изградња као што постоји много нискобуџетних лажних СЕО сајтова чија је основна намјена исплатити ваш новац. Препоручујем да унајмите команду СЕО стручњака или учините све сами током процеса повезивања сокова. Иначе, сви ваши напорни радови, инвестиције у времену и новцу ће бити губљење времена. Осим тога, ризикујете да добијете казне од Гоогле-а које ће бити тешко обрнути.

   У сваком случају, за оне вебмастере који већ користе ову врсту софтвера за повезивање линкова, проверите све своје долазне везе и веб локације из које долазе. Штавише, све поступке треба да покреће професионални стручњак за СЕО који вам може пружити извештај о повезивању у било ком тренутку када вам треба Source .

December 22, 2017