Back to Question Center
0

Могу ли поједноставити процес изградње повратних линија користећи скрипту бацклинк-а?

1 answers:

Да ли сте се икада запитали како добити повратне линкове од квалитетних слика? То је метода изградње везе многи вебмастери који нису свесни или једноставно нису свесни своје моћи. Међутим, у стварности, једна онлине слика може бити вриједна хиљаду веза. Усредсређивање на изградњу линкова засноване на тексту може вам пропуштати једну од најутјецајнијих стратегија изградње линкова - изградња линка за слике. Можете пренети много корисних информација путем визуелних садржаја као што су инфографика, видео записи, фотографије и тако даље.

Дозволите нам да детаљније погледамо неке технике изградње линкова које ће вам помоћи да креирате везе од слика.

Како направити слике које привлаче саобраћај и повратне везе?

Пре свега, желео бих да кажем о значају визуелних средстава. Визуелна средства имају више снаге него само одговарајуће речи са сликама. Ако су исправно обављени, они пружају креативност, јасноћу или нове увиде у омиљену тему.

Да бисте привукли саобраћај на ваш веб извор, потребно је да створите упечатљива визуелна средства уз слогане за хватање. Корисници имају тенденцију да деле неке духовите изјаве, шале и мемо. Међутим, ако нисте дизајнер, то може бити донекле проблематично за вас да ставите све ствари заједно. Међутим, увек постоји излаз. Можете да искористите јефтине услуге као што је Фиверр да бисте креирали једноставну слику. Штавише, можете наћи своје разне свирке. Они ће се сложити да креирају цоол једноставан стрип на вашем садржају за разумну цијену у кратком року. Међутим, ако вам треба нешто компликованије, то захтијева професионални приступ, онда морате унајмити ин-хоусе дизајн.

Тешко је рећи да ли ће ова слика привући доста саобраћаја на ваш садржај или не, али ће сигурно помоћи у разумијевању идеје иза чланка.

Како функционише инфографски маркетинг?

Инфографика је моћно оружје за стицање повратних линкова. Вебмастери га користе да прихвате читаоце и да их постану лојални бренду. Мала предузећа обично убацују инфографику у свој садржај како би добили долазне линкове од доминантних играча на тржишту.

Пре свега, потребно је да направите Гоогле истраживање да пронађете инфографику везану за индустрију. Користите следеће упите да бисте пронашли прави садржај - "кључна реч" + "инфографска"; "Најбоља инфографика кључних речи"; "Инфографика кључних речи. "Затим потражите резултате и пронађите најбоље.

Ако је ваше предузеће смештено у донекле нејасну нишу, можете користити неке директоријуме слика где можете пронаћи све. Један од најпознатијих директоријума је Висуал. ЛИ и Пинтерест.

Чим сте добили одговарајућу слику, мораћете пронаћи тему која најбоље одговара вашој ниши. Користећи поменуте платформе, можете филтрирати дуде и пронаћи идеју о томе које врсте инфографике постају познате.

У следећој фази, потребно је да скупите податке. Будући да је ваш примарни циљ да добијете вашу инфографску слику из многих нишних веб извора, морате пажљиво сакупљати своје податке. А осим ако су ваши подаци импресивни, вероватно неће постати објављени на Форбесу или Харварду. еду. Међутим, лако је повезати реномирани веб извори у вашој индустрији Source .

December 22, 2017