Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи гдје да купим квалитетне повратне линкове на мојој веб страници за туризам?

1 answers:

Данас постоји доста различитих места за куповину квалитетних повратних линија за вашу веб локацију - почевши од објављивања гостију и провајдера веза, до пуног стакла СЕО или Дигитал Маркетинг агенција. Наравно, с обзиром да не можете сами поставити своју туристичку веб страницу. Ипак, често такве агенције и компаније, а не да кажу они који знају где да купе квалитетне повратне везе по разумној цени, такође би могли бити превише оцијењени. Мислим да без обзира на главну тему вебсајта и евентуално сваку сферу електронског пословања, већина их једноставно покушава смањити стварне цјеновне ознаке на терет њиховог квалитета услуге. Зато је толико важно знати не само где да купите квалитетне повратне везе већ и да знате све конопе за добијање одговарајуће погодности за вашу туристичку веб страницу.

where to buy quality backlinks

Враћајући се на ствар, покрените се с тим - квалитетне повратне везе треба дефинисати као везе са само стварним сајтовима, који имају висок рејтинг ПагеРанк и домен, као и довољно промета , солидна база на друштвеним медијима и добар садржај страница. На крају крајева, нећемо се бавити било којим везама ПБН-а, зар не? На овај начин, испод ћу вам показати где да купите квалитетне повратне линкове за вашу туристичку веб страницу помоћу три различите методе - тражите изворе путовања у средњем дијелу, предузимање неких практичних акција и иницирање блоговања на главним блоговима за путовања.

Тражите изворе путних средина

Пре свега, предлажем методу за проналажење веб страница за путовање средње класе, јер ће ваши путовачки пројекти углавном бити одбијени од стране великих локација - они би били мало вероватни да прихватите своју уплату у замену за бацклинк. Дакле, препоручујем тражење извора средњег проводника који се односи на туристичку индустрију - једноставно користите Гоогле претрагу да бисте идентификовали праве контакт информације, разумели локалне услове, радили на слању тих "хладних" е-порука, и коначно постали ваш садржај објављен да има бацклинк заузврат. Што се тиче мене, искористио сам стринг за претрагу попут тог сајта "сите:" гости, а затим главне релевантне кључне ријечи. Можда и тражите "пишите нам" и водите директно на право место.

Узимање руку

Мислим овде треба да пратите једноставан акциони план као што је овај. Пре свега, припремите листу веб локација које сматрате најповољнијим за објављивање гостију. Друго, попуните сваки образац за пријаву и пошаљите поруку сваком перспективном кандидату. Треће, мораћете да инвестирате неко време у учење свих инс-оута сваког одвојеног ресурса. На крају крајева, када сте коначно стигли на сцену, немојте оклевати да поступите смелично - дајте блогеру тачно објашњење вашег покушаја да добијете СЕО повратне линкове. На тај начин, већина блогера ће вам понудити своје цјеновне ознаке - то је све о послу, зар не?

buy quality backlinks

Покретање гостовања на блоговима за путовања

Да се ​​суочимо са тим - нажалост, далеко сви нису добри писци. Или можда и осећате недостатак времена да изађете и пишете квалитетан садржај на неким ауторитативним путовањима. Ако се то деси, ваше једино решење је да узмете неке унајмљене руке. Наравно, мораћете да платите за то, али запошљавање чак и једног стручног писца садржаја може постати прави спас за све момке који и даље желе да купе квалитетне повратне линкове са гостима блоггинга. Заправо, плаћајући велики чланак и слање на блогове путовања или било које друге заинтересоване изворе у вашој индустрији значи скоро све ће већ бити учињено за вас. У овом тренутку, једина ствар која вам преостаје за вашу прецизну пажњу је проналажење правог досега. На тај начин, не заборавите да добро радите на профилу вашег сидра - држите га природно од самог почетка и пре било чега другог Source . Срећно!

December 22, 2017