Back to Question Center
0

Који су неискориштени извори бацклинкса од Бацклинка?

1 answers:

Бацклинкс настављају да воде дигитални свет, упркос неким чланцима, као и вебмастери нам говоре о другим стварима о њима. Заправо, последње студије оптимизације претраживача показују да су повратне линије један од најзначајнијих фактора рангирања за Гоогле и друге претраживаче.

Када је реч о изградњи везе, на располагању је пуно искоришћених и истинитих метода. Неки од њих прате Гоогле смернице, док други крше. У нашим данима неке од техника креирања линкова постају мање резултат у нашим данима (ф. е. гост постинг или коментар повратне линкове). Међутим, и даље постоји много мање познатих или подземних начина како зарадити квалитетне бесплатне повратне везе.

У овом чланку ћу вам поделити неколико техника подземних линкова, неке од њих које сам позајмио од власника Бриан Деана Бацклинка. Да погледамо сваки од њих.

Начини добијања повратних линкова захваљујући Бацклинко методологији

  • Техника везивања друштвене везе

да добије екстерне везе из друштвених медија. Према овој методи, морате подијелити релевантни садржај и репродуковати садржај који је био јако дијељен. После тога, морате доћи до корисника који су првобитно дијелили овај садржај и пружили им нови или ажурирани комад.

  • Техника изградње небодера

Техника изградње веза небодера развила је Бриан Деан. Помагао му је да повећа свој органски промет за више од 400%. Према овој методи, морате идентификовати ниже рангиране појмове за претрагу и наћи дио садржаја који је популаран међу корисницима. После тога, требало би да је напишете боље за исте услове претраживања. Уверите се да је ваша нова верзија садржаја јединствена и заснована на истраживању. Да бисте довршили ову процедуру изградње линка, потребно је да промовишете овај ажурирани део садржаја на друштвеним медијима са циљем да се неке од највиших ПР домена коначно повежу са вама.

  • Препорука везана за изградњу везе

Препоруке су веома корисне за било који посао јер показују задовољство купаца према производима или услугама које компанија пружа. Вебмастери их траже јер знају које предности могу донијети у своје онлине продавнице. На тај начин креирање вашег исказа даје изванредне могућности да зараде себи лаку, али ауторитативну долазну везу. Корисници боље привлаче компаније које имају органске тестаменте од стварних купаца него веб сајтови који представљају спамми критике (као што је могуће, такве препоруке се лако могу открити). Што су више стварни искази које је ваша страница добила, то ће се највише рангирати на страници са резултатима претраге. Штавише, чини се поверљивијом за друге фирме. Због тога ће се повезати на вашу веб страницу, чак и ако не питате.


Све што треба да урадите је да изаберете производ који највише волите и контактирајте свог добављача како бисте дали свој исказ овој одређени производ. Већина великих малопродајних платформи има посебну свеску за ову сврху. Зато вам је лако доставити своје сведочење директно преко њихових веб локација.

Ова техника изградње линкова је уведена од власника блога Бацклинко Бриан Деан Source .

December 22, 2017