Back to Question Center
0

Шта бисте требали знати о плаћеним везама?

1 answers:

Ако ме неко пита који је најзначајнији аспект оптимизације претраживача, одговорићу да је несумњиво повратне везе. Без обзира како их набављате. Ствар је у томе да би требали бити и што више, боље. Не верујте никоме ко каже да је изградња везе мртва. Ова погрешна изјава шири неувјерени и неискусни вебмастери који су недавно казњени од стране претраживача.

Ако је ваша примарна онлајн пословна сврха да привучете циљани органски саобраћај на своје веб странице, онда се морате усредсредити на изградњу повратних. У овом чланку ћемо разговарати о томе како купити нишне повратне линкове са циљем да привучете воде на вашу веб локацију.

Улога повратних линкова у онлине промоцији пословања

Претраживачи као што је Гоогле одређују вашу ауторитет и репутацију на основу броја и квалитета повратних линкова сајт из других веб извора. Долазне везе на вашу страницу такође називају улазне или унутрашње везе. Ако веб извор има много веза од високо ауторитативних ПР9 или 10 веб локација, онда ће највероватније бити на ТОП-у на страници резултата претраге.

Ако се још увек питате улогу линкова у промотивном пословању на мрежи, дозволите ми да вам поделим неке битне користи од активности изградње линкова:

  • Побољшање рангирања претраживача

Ако је ваш веб сајт повезан са висококвалитетним нишама повезаним изворима извора или онлајн медијима, Гоогле ће га привући што више ауторитативним и дати јој виши ранг на страници резултата претраге.

  • Висока стопа пузања

Ако имате ситемап на вашем сајту, Гоогле ће индексирати сваки нови садржај који објављујете. Међутим, претраживачи ће чешће анализирати вашу веб локацију ако пронађу све нове повратне линкове који указују на то. Што више повратних линкова добијете, то ће бити боље за вашу локацију пузања на месту, што је корисно за оптимизацију претраживача на вашем сајту.

  • Реферални промет

Квалитетне повратне линије могу донијети велики број референтних саобраћаја на странице вашег сајта. Овај саобраћај такође може да утиче на ваш сите ПагеРанк и подигне властиту област. Осим тога, промет промета се обично претвара у продају.

Да ли желите да купите нишне повратне линкове?

Куповина бацклинк је најбржи начин да их набавите. Међутим, морате имати паметан приступ овом процесу. Требали бисте бити свјесни да куповином линкова кршите Гоогле вебмастер смернице. Дакле, ако немате интелигентан приступ повратним линијама, највјероватније ћете добити санкције попут деиндексације повратних линија, губитка положаја рангирања и тако даље.

Као што показује пракса, ризик је толико висок када купујете везе по ниским ценама, као што је 5 долара по линку. У већини случајева такви ниски трошкови говоре о ниском квалитету веб извора који вам обезбеђује. Много таквих сајтова са спамовима створено је једино за куповину и продају улазних веза. Гоогле може лако открити такве сајтове и санкционисати их, и зарадићете их да их одузмете Source .

December 22, 2017