Back to Question Center
0

Могу ли добити високе ПР линковине од компанија за продају линкова?

1 answers:

Данас може изгледати застрашујуће за многе СЕО и професионалне веб програмере када је у питању прилично честа дискусија о квалитетним повратним линијама и оптимизацији претраживања. Зашто? Због превише често задатак да добијете велике ПР линковине без штете на веб страници или блогу је дефинитивно изазовни задатак. Најчешће, главни циљ СЕО-а је повећање ЦТР-а, повећање промета, као и подизање конверзије веб странице. А ако желите да добијете велике ПР линковине од компанија за продају линкова - постоји велики број ових момака који потискују своје "услуге" преко Веба - ево неких хладних чињеница о изградњи плаћене линије. Ствар је у томе што Гоогле може повремено открити све сумњиве активности које се јављају на вашој веб страници или блогу (нпр. е. , масивни поремећај нискоквалитетних плаћених повратних линкова, користећи скривене сидрове, спамични садржај и било која друга средства или незгодне шеме бадасс Блацк-Хат и Греи-Хат СЕО). С обзиром на најгори могући сценарио када добијете велике ПР линковине од превише бескрупулозних провајдера (нпр. е. , ниско-квалитетни директоријуми, аутоматизоване претплате на форум, линкове фарме и линкове - а. к. а. линк размене) - све би могло завршити са уништењем. Мислим, ваш сајт може бити забрањен од онлине претраге једном и заувек. Дакле, с обзиром на такав озбиљан ризик доље долази све што требате знати о плаћеним повратним линијама, главним типовима рангирања и како их најбоље избјећи, барем најчешће се појављују.

Главне врсте казни за рангирање

Пре било чега другог, дозволите да се суочите са тим - неке рангиране казне могу омести само део вашег веб промета, а остатак они се обично наметнују на основу локације. Узимајући у обзир најстроже кршења са куповином или продајом повратних линија, постоје три различите врсте казнених рангирања - парцијално усклађивање, казна на локацији и потпуна елиминација.

  • Партиал Матцх - означава ручну казну која покреће веб локацију или блокира резултате претраге. Често се дешава када Гоогле открије чудну активност дефинитивно спамичне природе, која се обично односи на манипулацију са превише кључних речи и кључних фраза - само да пуца више саобраћаја и без испоруке стварне вредности са садржајем страница.

  • Сите-широка казна - то би био веома озбиљан утицај с прилично тешким посљедицама. Са потенцијалном могућношћу смањења до половине вашег веб саобраћаја, ова врста рангирања се најчешће примењује када се ради о коришћењу повратних линија Граи-Хат-а, на пример са скривеним сидриштима, чисто ирелевантним или чак и недовољно легалним садржајем нежељеног садржаја попут апотеке, прељуба или коцкање. Ако се бавите продајом нискоквалитетних продаваца који обећавају да ће на вашу интернет страницу бити високих ПР линкова - готово за кратко време - време је да се узбуркате. Пошто ћете вероватно подићи црвену заставу са Гоогле-ом и пријавити се за казну.
  • Потпуно елиминисање - говори за себе. Мислим да се за експлоатациону трговину позадином може лако учинити ствар још лошијем. Мислим на најнеповољније догађаје када се вашој веб страници или блогу сумњичи за тешко злостављање са оним неетичним везама за изградњу везе или трговачким шемама - и једноставно се искључи из индекса претраживања. Најчешће је такав несрећан исход у нади и због ниско-квалитетне продаје "компанија" и њихових очајних "клијената" Source .
December 22, 2017