Back to Question Center
0

Да ли је аутоматизована зграда везе опасна за оптимизацију претраживача веб сајта?

1 answers:

Постоји повјерење да ручна изградња везе постаје застарела 2017. Овај концепт се већ много пута разматрао, али ипак, нема јасне изјаве према њему.

Генерално говорећи, ручно повезивање зграда је процес активног покушаја повећања броја долазних веза на веб извор. То је дуготрајан процес који захтева пуно напора. Ручно повезивање зграда је обично повезано са органским начином стварања веза.

Када истражујете топ ранкинг сајтове у својој ниши, видите број веза које им указују на њих. Они имају стотине хиљада долазних веза из извора са високим и средњим ауторитетима. Наравно, њихови линкови се не преносе преко ноћи. Ове странице ТОП рангирања добијају такве резултате тако што раде паметно и ручно креирају долазне везе.

У овом чланку ћемо говорити о техникама ручног и аутоматског повезивања. Штавише, размотрићемо како Гоогле повлачи линију између природних и неприродних резултата изградње везе. Ја ћу навести најкорисније приручнике и аутоматске бацклинк стратегије које ће вам пружити добре СЕО резултате.

Како ручно повезивање зграде може побољшати ранг ваше странице?

У нашим данима стварање веза постаје све теже него икада услед високе конкуренције на дигиталном тржишту и константних алгоритама алгоритма претраживача. Које технике изградње линкова Гоогле данас одобрава може бити срамна стратегија сутра. Међутим, упркос свим овим негативним факторима, повратне линије и даље воде покретачку снагу која може побољшати положај вашег сајта и генерисати саобраћај на вашој веб страници. Вебмастери који не желе много времена провести на стварању органских веза који се односе на аутоматизовани софтвер за изградњу линкова или тражење плаћених могућности повезивања. Међутим, како показује пракса, не постоји боља од изградње природних веза. Не бисте требали бити укључени у преварне технике изградње линкова, јер ће их Гоогле заиста открити. Сада смо на новом рубу оптимизације претраживача, а добијање повратних линкова ниске квалитете спамми може уништити све своје СЕО напоре, као и репутацију бренда.

Ручно повезивање зграде са аутоматизованим

Пошто је завршена нискоградња линије изградње везе, потребно је креирати линк једнако. Због тога прикупљамо неке ефикасне ручне технике изградње веза које ће радити у вашу корист.

  • Коментари и блогови

Коментари су једноставан и ефикасан начин стицања веза, све док их оставите на релевантним и високим ПР веб извори. Ваши коментари морају бити повезани са темом дискусије и изгледати природно међу другима. Гоогле неће казнити свој сајт ако је коментар направљен ручно. Ако се то ради ручно, чини се логичним, придржава се точке и поседује вредност другим читаоцима. Међутим, према Гоогле смерницама за вебмастере, коментари форума са оптимизованим везама у поруци или потпису неће се сматрати квалитетом и заслужују санкције.

Још једна ефикасна стратегија изградње линкова која увек ради је гостовање блогирањем. Неки вебмастери тврде да је спам стратегија за стварање веза. Међутим, истина се може рећи, ако се то уради исправно, то ће донети позитивне резултате оптимизације. Говорит ћу о ауторитативном блогингу у гостима као део победничке кампање оптимизације. Морате да креирате садржај са не само једним намером да побољшате ранг вашег сајта, већ са намером да својим читаоцима донесете вредност. Уколико креирате свој садржај у виду читача, онда можете користити блогирање путем госта као сигурну технику ручног повезивања Source .

December 22, 2017