Back to Question Center
0

Може ли ико да ме научи како додати повратне линкове што је више могуће?

1 answers:

У ствари, то је процес стварања још једне везе на вашој веб страници или блогу није тако тешко као што можете мислити. Стављање на једноставан енглески језик, повезивање зграда у СЕО представља обострану корист. Једноставно речено, то значи да се повратне линије стављају на своје странице и дају им заузврат. Заправо, пријављивање за квалитетну стратегију изградње линкова је вероватно најбољи начин за повећање ваше опште стратегије у СЕО-у. Али прије него што вам покажем како додати повратне везе - једноставно и лако - дозволите ми да вам дам опрез. Имајте на уму да су следећи линкови за изградњу линкова тренутно 100% важећи. Али нема гаранције да нас данас и данас добро и даље остане сутра. Дакле, доле су само практични кораци који важе за тренутак. Надам се да ће вам то помоћи да разумете како да додате повратне линкове на вашу веб локацију или блог - без значајних трошкова готовине, само плаћајући своје вријеме и напор.

Блог Постинг Распоред

Нема ничег изванредног у вези зарађивања неких драгоцених повратних линија које стварају заказане блогове. Све што вам треба овде је да напишете пуно и често то радите. Уверите се да ће главни претраживачи успјешно приметити ваше присуство - не заборавите да достављате текућа ажурирања помоћу садржаја вашег блога. Ја лицно препоручујем клађење на квалитет, а не на количину. Мислим да је уписивање два или три чланка о убијању управо оно што треба учинити како би додали неке додатне линковане везе које служе вашем напретку. И запамтите - постоји прилично добра прилика да користите главне циљне кључне речи за сваку блог посту. И, наравно, покушајте да не претерујете са кључним речима, осим ако желите да ваши текстови изгледају као спам. Уз то, размислите о томе да уложите неко време у изградњу везе путем блогирања путем госта, пишете коментаре о производима и паметне коментаре, барем на треће стране изворе са најбољом релевантношћу за вашу пословну индустрију или предметну дискусију.

Истраживање текста и кључних речи

Нема потребе да кажете да је истрага о кључним речима вероватно прво место за побољшање СЕО. Што се тиче изградње линка, требало би знати како додати повратне линкове с правим текстом сидра. Да бисте све постигли, немојте оклевати да користите Гоогле АдВордс или било који други алат за поновно извршавање комплетне анализе кључних речи - овај пут строго за потребе изградње линка. Озбиљно, када је у питању обликовање савршено одговарајућег сидро-текста, семантика има смисла. На пример, прилично чести изрази као што су "трошкови маркетинга друштвених медија" могу имати наизглед сличну семантику. Ипак, врата су увек отворена за повећање промета - само мијењање једне ријечи, или узимање идеално прикладног.

Солидна архитектура сајта и међусобно повезивање

Увек оставите неке унутрашње везе које показују пут кроз различите одељке ваше веб локације или блога. Препоручујемо вам да додате везе на најпопуларније странице и поставите разумну везу са вашом почетном страницом или одредишним страницама. Наравно, овакви линкови немају никакве везе са рангирањем Гоогле-а, барем директно. Ипак, и даље је добра прилика не само за изградњу додатних линкова, већ и за допринос робусној веб архитектури. У сваком случају, еволуција ваше веб странице или блога на прилично приступачном и корисном месту би била добро формирана одлука. На крају крајева, можете имати предност од вишег ранга положаја који ће се доделити на дужи рок - само зато што је ваша веб локација архитектура корисна и каже добродошлицу сваком кориснику који је тамо слетео Source .

December 22, 2017