Back to Question Center
0

Која је сакривена моћ нофоллов линкова?

1 answers:

Сви вебмастери захтевају исте ствари. Линкови Дофоллов су корисни за оптимизацију веб странице, док нофоллов је бескористан. Међутим, то заправо није случај. Може се јавити у случају када вас брине само о непосредном правичном повезивању. Дуго, овај приступ значи да трошите пуно потенцијала за изградњу везе које можете добити од нофоллов линкова.

Може се објаснити са неколико рангирајућих фактора. Прије свега, Гоогле још увијек брине о нофоллов линковима и сматра их значајним за побољшање репутације бренда. Он обраћа пажњу на веб страницу без повратних линкова када покусава да резимира да ли имате профил здраве и квалитетне везе или не. Осим тога, и даље се могу индексирати нофоллов бацклинкс, што помаже да се обезбеди да је веб извор жив. Нофоллов бацклинкс играју значајну улогу у ширим маркетиншким предностима.

Како Гоогле реагује на нофоллов повратне везе?

Истина је рећи, Гоогле разматра и дофоллов и нофоллов бацклинкс. Са једом разликом у квалитету сок везе, она пролази кроз нофоллов бацклинкс. Гоогле сматра да нофоллов везе као део здравог профила позадине. Ако се профил за бацклинк састоји само од повратних линкова, изгледа сумњиво за претраживаче. Такви неприродни профили могу добити казне. Дакле, имати везе без везе је вредна мрежа за заштиту.

Још једна предност нофоллов бацклинкс је то што они помажу претраживачима да пузају и индексирају вашу веб локацију. Нофоллов везе могу подстакнути Гоогле да раздијели једну од ваших веб страница које пре тога нису добијале саобраћај. Оно што је битно овде је да линкови нофоллов и даље омогућавају да претраживачи могу пронаћи, индексирати и индексирати вашу веб локацију, чак и ако не пролазе једнакост или забележе кључне речи с текстом.


Такође вреди напоменути да нофоллов везе могу да утичу на ефекат. Многи вебмастери одбијају да раде са нофоллов бацклинк платформама јер мисле да то не може бити ефикасно за њихов пословни развој. Проблем је у томе што не виде стварну вредност иза нофоллов линкова. Ако објавите сјајан садржај платформе која пружа само нофоллов везе, ипак може бити корисно за вас као кориснике који сматрају ваш садржај релевантним и квалитетним, делиће га на својим мањим платформама. Дакле, као резултат, и даље ћете добити много еколошких повратних линкова.

Због тога линкови без везе не могу да прођу правичну везу на начин на који многи од нас разумеју, али и даље вриједи за оптимизацију претраживача на нашим сајтовима. Нема сумње да нофоллов бацклинкс побољшавају изложеност веб страница на СЕРП-у. И излагање, у свом термину, може донијети више дофоллов повезаних саобраћајних веза на вашу веб локацију.

Да закључим, желео бих да кажем да би повратне линије требале бити ваш највиши приоритет, али не бисте требали одбити могућности за везу са нофоллов ознаком. Ове везе такође имају потенцијал да помогну у индексирању и стварању даљих веза Source .

December 22, 2017