Back to Question Center
0

Како направити невјероватан профил позадинске везе?

1 answers:

Постоји много погрешних схватања у грађевинској индустрији линкова што је прилично обично за индустрију дигиталног маркетинга. Без обзира колико дугогодишњег искуства имате у овој сфери, никада нећете знати како Гоогле прихвата вашу веб локацију и шта ће овај претраживачки систем урадити у следећем тренутку. Само Гоогле програмери и вебмастери то сигурно могу знати. Једноставно морамо користити које податке имамо и наше искуство да утичемо на нашу ранг листу.


Постоји пуно редовних изјава и релативно нових идеја о профилима повратне везе и повратним линијама. Дозволите нам да дискутујемо о најчешћим од њих:

"Рел = нофоллов" везе не пружају никакву вредност

"Рел = нофоллов" је посебна ознака позадине која говори да боји за претрагу не индексирају такве линкове и не пролазе никакав линк сок преко њих. Постоји много расправа о вриједности нофоллов линкова. Неки вебмастери тврде да нема потребе за стварањем таквих веза, док други тврде да се вриједност повратних линкова може потцијенити. По мом мишљењу, нема јасног одговора на ово питање јер њихова вриједност може зависити. Ове улазне везе не доприносе самосталним деловима. На примјер, ако покренемо веб локацију и обогатимо је са бројним ПР-ом "нофоллов" линкова. Као резултат тога, нећете примијетити изненадни пораст статистике саобраћаја. Претпостављам да Гоогле има добар посао разумијевања "нофоллов" везе у том погледу.

Међутим, вреди споменути и неке области у којима линкови нофоллов-а имају велики утицај на рангирање сајта и укупни ауторитет за вебсајтове. Ове области укључују прекомерно оптимизоване веб странице, профиле за бацклинк који укључују линкове "нофоллов" и када су сидро текстови превише оптимизовани. Сљедећа подручја имају чудне профиле за повратне везе. Може бити узроковано из више различитих разлога као што су спамми активности или аффилиате програми.

Користио сам повратне линије у мојој пракси, покушавајући да их набавим из висококвалитетних веб извора у облику блог коментара, линкова, уредничких одредница и других техника изградње линкова. Као резултат, постигао сам квалитетне везе са ознаком "рел = нофоллов. "Ове везе доносе више од 100% повећања у рангирању кључних речи.

Зато могу рећи да нофоллов бацклинкс могу донијети вриједност вашој веб страници. Међутим, важно је како су оне добијене. Квалитетне органске нофоллов бацклинкс савршено раде за балансирање односа превише оптимизованих веза.

Да ли је квалитет важна?

Ако сте ме питали ово питање тек након последњег ажурирања Гоогле Пенгуина, гледао бих вас смешно, јер у то време сви су само тражили квалитетне улазне везе. Међутим, са временом, нагласак је промењен. Данас, бројне веб странице превазилазе друге веб изворе иако имају мање квалитетних веза и имају безброј спамичних веза од референтних страница. Због тога сајтови са више повратних линија могу имати предност над другим, уз неколико квалитетних долазних веза. У претходним годинама, видјели смо масовну корелацију са бројем повратних линија, а не само квалитетом њих, што је утицало на највеће тржишне нише играча на ТОП позицијама.

Штовише, можда ће звучати чудно, али ипак, ако имате много веза са истог домена, може вам помоћи, а Гоогле чак и подржава. Ви не ризикујете да добијете казне и чак ћете имати користи од тога. Штавише, укупан број екстерних повратних линкова може допринети вашим напорима на СЕО-у јер је то велики корелацијски ранг фактор. Вебмастери такође називају ове линкове изградње феномена "брзина везе Source . "

December 22, 2017