Back to Question Center
0

Да ли можете да ми покажете како да бесплатно направите пословну повратну везу са компанијама?

1 answers:

Као и код било ког другог бацклинкса за потребе СЕО-а, пословне повратне линије се обртају око истог циља - повећајте саобраћај који долази на вашу веб локацију директно од органске претраге. Нема потребе да кажете да Гоогле користи Гоогле-ове повратне линкове као најјачи фактор рангирања. Зато је толико потребно посветити довољно пажње изградњи висококвалитетних повратних линија које ће подржати вашу општу стратегију маркетинга и промоције на скали. Хајде да се суочимо са тим - изградња пословних и пословних повратних података захтева пуно времена и напора. Ипак, лако је једноставно започети - и постепено се кретати ка вођству и доминирати својом нишом у онлине претраживању. Једноставно наставите са овим изненађујуће потцијењеним рутама описаним у наставку. Једном када их све пробате, слободно се пријавите за било коју другу разумну праксу како бисте на своје веб странице изградили пословне и пословне повратне линкове. Дакле, ево неколико неколико прилично једноставних и још увек ефикасних метода да ваш пословни веб сајт остане ван конкуренције - без трошења паре.

Локални цитати и пословни директоријуми

Препоручујем да користите локалне цитате, веб директорије и онлине огласе као одличан почетак покретања пословне повратне везе. То би било одлично погодно мјесто за почетак постизања шире онлине изложености за вашу веб страницу. Заправо, већина ових типова услуга у именику је одлично рангирана у главним претраживачима попут Гоогле-а. Дакле, све што вам треба јесте да наведете своје пословно име са контактним подацима и вратите то заслужено бацклинк заузврат. Најбољи примери су Гоогле Ми Бусинесс, Иеллов Пагес, Иелп, Бинг Бусинесс Листинг, Труелоцал итд.

Друштвени медији

Ове гужве су изузетно корисне за постављање чврстог присуства на мрежи за ваше пословање и учинити да ваш бренд буде изложен широј публици активних корисника. Све што вам треба да преузмете неке везе на друштвеним медијима је стварање друштвених профила ваше компаније - и завршили сте. Уверите се да руковате планираном и текућом активношћу са својим пословним профилима - немојте се устручавати да уложите неко време у писање редовних објављених публикација са директном везом за вашу главну пословну веб локацију. На тај начин не можете добити само додатне повратне везе, већ имати користи од разумно високог промета.

Саопштења за јавност и блогирање госта

Иако ова два старошколска начина зараде пословним повратним линијама су често потцењене из неког разлога, добро ти служи. Озбиљно, увек можете наћи неке популарне веб презентације које жуде за свеж садржај. Ствар је у томе што са добро написаним саопштењем за врућу тему која се односи на вашу пословну индустрију или тржишну нишу - брзо ћете се бринути са локалном новинарском и блогерском заједницом за неуобичајно брзо и широко јавно излагање. Да бисте најбоље прошли свет са вашим саопштењима за медије, препоручујем да се фокусирате на промовисање потпуно новог производа или услуге како би бацклинк показао пут до вашег главног пословног сајта за додатне информације. Као и саопштења за медије о медијима, гостовање блоговима вреди провести неко вријеме - сигурно ће се исплатити! Само постаните све сложене са јаким инфлуенцером или власником блог-а - и поставите савршено прилагођени чланак да бисте добили повратну везу за узврат. Имајте на уму да је међу другим атрактивним средствима за повезивање зграда гостовање на блогу МОРАДО за оне који траже високе ПР линковине са ДоФоллов. Само се побрините да пишете за одговарајући нишни блог са довољним ПР резултатом Source .

December 22, 2017