Back to Question Center
0

Да ли можете да ми покажете прави приступ за бесплатне позиве за ПР10?

1 answers:

То је право питање зато што је прихваћено да везе са највишим ауторским ауторитетима и ПагеРанк вриједностима (као што су ПР5 - ПР10 повратне везе) могу бити зараде а не купљене. Да, наравно, постоји доста различитих понуда које се могу видети преко Интернета, са различитим врстама веза, а чак и ПР10 повратне линије се лако могу наћи у продаји. Ипак, у 99. години. 9% случајева, ове "понуде" су само трикови које користе сцаммерс само да би остварили профит. Не желите да ваша веб-страница или блог поднесу озбиљну казну за рангирање због тога што вам је у великој мери плаћена повратна линија, зар не? Запамтите, када је у питању изградња добро повезаних линкова у СЕО - квалитет је увек важан, а не квантитет. Мислим да имам неколико зарађених повратних линкова ПР10, на примјер од образовних и владиних веб страница или неких других најбољих поузданих извора, увијек је боље за намене кориштења СЕО-а, умјесто да махне масе нискоквалитетних повратних линија, без јасног разумијевања главног циља и њихово стварно функционисање. Ево како можете зарадити додатне моћне везе за СЕО, а чак и ПР 10 повратне везе - наравно, постоји неколико прилично лијепих приступа који ће вам помоћи у томе. Међу осталим, препоручујем да покушавате да испробате изјаве, коментаре, поднеске, поруке гостију и инфографике. Али ствар је да ПР10 повратне везе могу бити зграбене само из владиних или едукативних извора. Ове године сам већ успео да набавим неке додатне драгоцене везе нарочито од последњих - а такође можете покушати да зарадите ПР8-ПР10 повратне линкове са дот ЕДУ веб локација - било са широким или користећи стипендије.

Широко информисање

Најчешће, свака угледна образовна установа, која није ограничена само на универзитете и колеџе, не води само званичну веб страницу, већ обично има различите ресурсне странице са многим везама које указују на најнапредније ресурсе корисне за све - и ученике и њихове наставнике. Зато упорно радите на томе да се приметите и укључите на ове странице са ресурсима за будућу референцу, може постати одличан начин да добијете вероватно најдрагоценије повратне линкове без плаћања долара, барем директно. Препоручујем вам широко корисничко рјешење путем е-поште како бисте понудили нека корисна рјешења везана за вашу индустрију, на примјер, веб дизајн, аутоматизовано истраживање итд.И наравно, изгледат ћете као спам. У сваком случају, добивање чак 5-10% позитивних одговора на објављивање ваше везе претвара ову технику у дефинитивно разумну, зар не?

Стипендије

За ову шему не треба само ваше време и напор, већ одређени износ буџетске потрошње. То подразумијева стварање и промовисање стипендије за добијање заслужене дот ЕДУ бацклинк заузврат. Ако сте спремни да радите на стипендирању заиста озбиљан начин, ево три главне тачке за кретање задатака:

  • Креирајте страницу која даје опћи опис самог стипендирања и нуди попуну - у апликационом облику за ангажовање учесника у фитингу.
  • Идентификовати будуће универзитете или факултете користећи напредне стрингове претраживања са "стипендијом" узете као главну кључну реч.
  • Завршите информативни програм са љубазном поштом - и слободни сте да се бринете и почнете да радите стварајући праве стипендије са стварним добитницима и наградама Source .
December 22, 2017