Back to Question Center
0

Семалт Екперт описује одличну услугу скраћивања Веба

1 answers:

Са напретком у науци и технологији, начин пословања фирме широм света страшно. Свакодневно се уводе нове технике чишћења података, стварајући значајан утицај на предузећа и прикупљање прецизних информација са основних и напредних веб страница. Скривање података или руковање садржајем помаже у повећању пословних могућности - 225 r19. Ми лако можемо предвидјети трендове на тржишту са добро организованим и добро структуираним подацима.

Што је СитеСцрапер?

СитеСцрапер је одличан алат за скраћивање података или руковање садржајима погодним за дигиталне продавце, стручњаке за друштвене медије и добро успостављене бизнисе. Помоћу овог алата можете разумјети робу и ресурсе који су у потрази за потребама и могу повећати своје пословање у одређеној мјери. СитеСцрапер је доступан у верзијама бесплатне и премијум. Фрееваре има ограничен број опција, али премијум план ће откључати различите функције које можда нећете наћи у било којој другој садржају. Неке од његових истакнутих карактеристика које чине СитеСцрапер најбољи избор су размотрене у наставку.

1. Помаже у идентификацији шема података

За разлику од других обичних услуга за скраћивање података или руковања садржајем, СитеСцрапер интелигентно идентификује обрасце ваших података и добија вам добро извучене информације са различитих веб страница. Један од главних циљева развоја СитеСцрапер-а је тај што можете сакупити податке са ваших омиљених веб страница без интеракције јер ова алатка аутоматски обавља своје задатке и не захтева од вас да имате неке програмске способности.

2. Изграђује листе категорија на више нивоа

СитеСцрапер је један од оних малобројних алата за оштрење података и руковања садржајем који погодно раде на вишенаменским категоријама и попису локација. То значи да можете да користите ову алатку и обришете потребне податке из еБаи и Амазон онлине продавница. Такође можете циљати портале за путовања и вести са СитеСцрапер-ом и можете креирати листе и категорије ваших очишћених података без икаквих проблема. Функција Сцрапинг категорије је корисна за извлачење информација из производа под различитим категоријама онлајн продавница.

3. Тражите кључне речи

Функција претраживања кључних речи сајта СитеСцрапер вам олакшава обављање претрага и проналазак одговарајућих кључних ријечи док се подаци очвршћавају. То значи да ће извучени подаци имати много кључних речи и фраза које могу помоћи да рангирају или индексирају вашу веб локацију на бољи начин.

4. Снажна карактеристика кодирања

Иако је СитеСцрапер једноставан за кориштење и има упорабнику пријазен интерфејс, његова јединствена и невероватна функција је регуларни израз. Постоје различите опције за снимање података из ХТМЛ кодова, ЈаваСцрипт кодова и СитеСцрапер-а, мења их по вашим захтевима. Такође можете примијенити регуларне изразе на жељеним веб страницама пре него што СитеСцрапер започне рударење или чишћење података за вас.

5. Ради анонимно преко прокси сервера

Са СитеСцрапер-ом, можете брисати своје податке, без дозволе свету да препозна или идентификује вашу ИП адресу. Овај алат може радити анонимно преко свог проки сервера и сакрити вашу ХИП адресу, пружајући вам потпуну сигурност и приватност док се подаци очвршћавају. Можете одабрати између читавог броја сервера да бисте сакрили своју ИП адресу и осигурали своју сигурност и заштиту на мрежи.

December 22, 2017