Back to Question Center
0

Да ли је могуће добити повратне линкове са ПР10 веб локација?

1 answers:

Вероватно звучи превише добро да би било истинито. Међутим, све је стварно ако имате паметан приступ проблему. Морате бити свесни да постоји пуно прилика за повратне линије за ПР 10 сваког дана. Све што вам је потребно је да отворите очи и уши увек наставите да тражите нове могућности за повезивање линкова. Разумно је покушати ефикасније технике изградње линкова него линкови за блогирање или коментарисање гостију за добијање високих ПР улазних веза - free vps 2gb ram stick.

Хајде да разговарамо о могућим начинима добијања ПР10 линкова. Неки вебмастери верују да је једини начин да се квалитетни долазни линкови постигну фантастични садржај. Ако је ваш садржај корисан, добићете екстерну везу са органским квалитетом. Међутим, то је далеко од стварности. На крају ће радити, али ко је толико дуго чекати. Још један уобичајени метод за изградњу ПР10 линкова је стварање изврсног садржаја и кампања за кампање унутар тржишне нише која тражи власнике веб страница и блогере да се повежу са вама.


Међутим, обе ове стратегије изградње веза нису у стварности ефикасне. Пре свега, није лако направити фантастичан садржај који корисницима пружа информације које никада раније нису чули. Потребно је пуно времена и напора да се направи такав квалитетан садржај. Још један проблем је када ваш садржај није повезан вриједним. У овом случају можете рачунати на средње или ниске квалитете извора. Оутреацх не функционише у тим ситуацијама. Штавише, утицајни људи добијају бројне захтеве за могућностима повезивања сваког дана. У већини случајева, једноставно прескочите своје захтјеве без читања садржаја.

Савршено решење и, узгред, мој животни цредо, је да уради све од себе, а да се не ослања на друге. Да погледамо како то функционише.

Направите властите повратне линкове

Може звучати лудо, али можете креирати своје повратне линкове на другим високим ПР изворима. На пример, мене занимају такви ПР 10 извори извора као што су Гоогле, Реддит, Фацебоок, ЛинкедИн, ИоуТубе и други. Ови сајтови ће вам омогућити да креирате своје високо квалитетне, релевантне повратне линкове и побољшате свој ранг сајта. Не можете само ставити свој линк на ове популарне веб платформе. Морате створити одговарајуће, квалитетно и релевантно присуство на једној од ових локација и само онда оставите своје повратне линкове. Морате направити добар профил и попунити га са максималним релевантним информацијама. Ваш основни задатак је да генеришете доста садржаја који су релевантни за вашу везу. Тиме ћете учинити свој линк моћним и контекстуалним.

У следећој фази морате креирати везе између свих извора веба гдје је ваша страница присутна. На пример, ако објавите нови пост на Фацебоок-у, онда морате да се повежете на њега са ваших ЛинкедИн, Инстаграм, Пинтерест, Твиттер и других налога. И обрнуто, тако да све странице имају повратне везе. Као резултат, добићете одличне ПР 10 повратне везе својим напорима без трошења цента.

December 22, 2017