Back to Question Center
0

Како добити повратне линкове на вашој веб локацији који раде за СЕО?

1 answers:

Улазне (долазне) везе или повратне линкове су изворне везе треће стране које се враћају на вашу властиту веб локацију или блог. И зашто је толико важно схватити како добити повратне линкове на вашој веб страници? С обзиром на то да се бацклинкс сада види међу три главна фактора Гоогле-а, према званичној поруци врхунских руководилаца светског претраживача раније ове године. Осим широког концепта Оптимизације претраживача, повратне линије се могу посматрати као гласови поверења - ваш садржај има добро признату вредност - atopic bioclin. Због тога може бити поуздан ауторитет целог веб сајта или блог-а. На тај начин, Гоогле претраживач прави своју процену ПагеРанк - процењујући сваки бацклинк који се налази на свакој веб страници на Интернету. Разумевање важности природне и квалитетне изградње везе, испод ћу вам показати како добити повратне линкове на вашој веб страници или блогу који заиста функционишу за СЕО, у крајњем случају - да бисте се нашли негде у првих 10 Гоогле резултата претраге.

Како добити повратне линкове на вашој веб страници за сврхе СЕО

Када је у питању стварање СЕО-пријатног профила везе, све о повратним линијама је важно - почев од појединачне домене које се повезују са вама и њиховом властитом оцјеном, за релевантност сваког линка, као и начин његовог постављања на страници. Ево како добити повратне линкове на вашој веб страници на прави начин - побрините се да имате све на месту узимајући у обзир сљедеће ставке:

  • Број референтних домена који имају везе које указују на вас је вероватно један од најважнији фактори у очима Гоогле-а, када је у питању истраживање укупних могућности рангирања вашег профила везе.
  • Повезати донаторску надлежност - како на појединачном нивоу (рачунати за сваку одвојену веб страницу), и када се узимају по обиму. То значи да би било неколико квалитетних повратних линија са великим ауторитетом било много боље, уместо да се само кладити на њихову количину и ништа друго.
  • Високо цењени ауторитет не мора нужно значити да се ради о оним сајтовима глобалних медија или највећим светским издавачима - ваша властита веб страница за мали бизнис или ниша блог могу постићи потпуно упоредиви напредак.

  • Домен старости се понекад понекад може сматрати веома важним фактором, делом који диктира надлежност веб странице везаних за повратне везе. Приметите, међутим, да не морате нужно да изградите везе са изворима старијих домена искључиво.
  • Релевантне повратне везе нису само вредније за Гоогле, него оне које долазе са правих места укључених у исту тему дискусију или одговарајуће пословне индустрије. У ствари, ирелевантни бацклинк може претраживачу тумачити као сумњиво манипулативне или чак волонске акције - стога можете сами зарадити озбиљну (понекад чак и неповратну) рангирану казну.
  • Диверзитет профила профила никад не треба потцењивати. Не оклевајте да имате везе са апсолутно непрописаним сајтовима или блоговима са различитим ауторитетима, поверењем, ПагеРанк и свим другим повезаним особинама. У ствари, то би била ваша најбоља добро формирана одлука - пошто Гоогле посвећује пуно пажње различитим вриједностима које су различите вредности, вјероватно признају њихов природни начин стварања.
December 22, 2017