Back to Question Center
0

Листа Цхроме скенера за скрипање Веба обезбедио Семалт Екперт

1 answers:

Добијање података са веб страница или веб страница на табеле и вриједности са одвојеним одломцима (ЦСВ) је олакшано. Веб извлачење података, обично означено као веб скрапинг , је процес извлачења великих количина података са локација.

Како користити Цхроме Веб скрапер

Ако немате никакво знање о програмирању, веб програм за скраћење је развијен за вас. Недавно је уведена још једна једноставна техника сплинског скрапинга. Користећи Гоогле Цхроме проширења претраживача бесплатно на Гоогле веб продавници, сада можете извршити скраћење веба - eva and eva. Овдје је листа Цхроме додатака за разматрање.

Сцреен Сцрапер

Сцреен сцрапер је један од најцењенијих додатака Цхроме прегледача који се најчешће користи за скрининг екрана. За почетнике, скринирање екрана је техника извлачења и извлачења информација са веб страница и страница. Ако немате никакву стручност за кодирање, размотрите скринирање екрана пошто је процес аутоматизован.

Подаци извучени из локација користећи Сцреен Сцрапер Цхроме додатак може бити преузет као ЈСОН или ЦСВ датотека. Овај плугин подржава образац КСПатх и Елемент Селецторс. Сцреен Сцрапер је једноставан и бесплатан за коришћење екстензије које је лако доступно у Цхроме веб продавници.

Веб скрапер

Веб скрапер је Гоогле Цхроме екстензија која екстрахује податке са сајтова користећи ситемап. Подаци који се добијају на веб локацијама користећи ово проширење се или чувају у ЦСВ датотеки или ЦоуцхДБ. Са пагинацијом, можете ефикасно користити Веб скрапер за скраћење више локација или страница. У већини случајева, ово Цхроме претраживачко проширење се користи за извлачење информација као што су линкови, текст и табеле.

Имацро Веб Сцрапер

иМацро је додатак за Цхроме прегледач који се користи за веб тестирање и екстракцију података. иМацро функционише снимањем акција крајњих корисника током посета. Ово издање Цхроме прегледача бележи задатке на веб локацијама које ће се користити за будућу референцу. Ако је ваш тренутни пројекат у тестирању перформанси или тестирању регресије на веб локацији, ово је додатак који даје ударац.

Како користити Цхроме Веб скрапер

Са иМацро-ом, можете лако преузети датотеке и запамтити лозинке. ИМацро екстензија је доступна бесплатно на веб продавници за Фирефок, Интернет Екплорер и Цхроме прегледач.

Дата Минер

Данас проналазак добро документованих информација на веб страницама није тако лако. Ово је место у којем се налази софтвер за скраћење. Дата Минер је екстензија за Цхроме претраживач који се користи за извлачење корисних информација са веб локација. Користећи овај плугин за претрагу, можете добити податке са сајтова и извозити податке у Гоогле Схеетс или Екцел листове.

Ектенсион Дата Минер се такође користи за скраћивање ХТМЛ табела и извоз информација у Мицрософт Екцел или ЦСВ датотеку. Ако сте експерт за кориштење КСПатх селектора, ово је плугин за вас.

Током протеклих неколико година екстракција података са динамичких веб локација развијених коришћењем технологија као што су АЈАКС и ЈаваСцрипт није било тако лако. Са променом технологије, скраћивање корисних информација са ових локација је само један клик. Користите истакнуте додатке Цхроме претраживача за екстраховање правих података и извоз у ЦСВ датотеку и табеларне таблице.

December 22, 2017