Back to Question Center
0

Алат за скраћење веба - Семалт Адвице

1 answers:

Чишћење података је један од најкомпликованијих задатака за не-техничке људе. Ово је зато што им недостаје знање и не знају ништа о томе како добити користи од Питхон, Јава, Го, ЈаваСцрипт, НодеЈС, Обј-Ц, Руби и ПХП као што су језици. Програмирање је саставни део науке о подацима, али неки стартупи и новопримци немају довољне програмске вештине и још увек желе да извуку веб податке без угрожавања квалитета. За такве појединце, следеће апликације за веб скраћење су најбоље и најпогодније - como hacer un portafolio para fotografos.

Скрапер (Гоогле Цхроме екстензија)

Различити не-програмери и фрееланцери преферирају скропер због својих неупоредивих могућности за скраћивање података. Овај алат за научно истраживање усмерен на ГУИ може скрабрати и основне и напредне веб странице и имати одличну технологију за учење машина како би вам олакшао рад. Ова платформа је специјално дизајнирана да извуче податке са Амазон, еБаи и других сличних локација и има уграђену спам детекцију. Са њим можете лако открити спам у својим подацима и можете га уклонити у року од неколико минута. Има специфичну библиотеку Гоогле АПИ-а за бољу екстракцију података и чува ваше податке у својој сопственој бази података. Можете такође сачувати податке на тврдом диску или било којем другом уређају по избору.

Увоз. ио

Са увозом. Ио, не морате да будете технички ови и да можете редовно вршити скраћивање висококвалитетних података. Ова апликација за веб извлачење тврди да је уклонила потребу за не-програмерима и научницима података. Као што знамо да наука о подацима захтијева статистику и математику, вештине програмирања, али не морате ништа научити ако користите увоз. ио. Овај алат је погодан и за појединце и за предузећа.

Кимоно Лабс

Кимоно Лабс је отворени извор самосталног веб скрапинг софтвера. Може да скрати податке са огромног броја локација у року од неколико минута. Доступан је у бесплатним и плаћеним верзијама и погодан је за не-техничке особе. Са Кимоно Лабс-ом, не морате да научите Питхон или неки други програмски језик. Предефинисани претраживачи помажу вам да индексирате своје податке или различите веб странице. Ви морате само да преузмете и покренете овај програм и пустите Кимоно Лабс податке за вас за неколико минута. Његова респираторна маска заснована на облаку омогућава вам лако и брзо размјењивање информација између различитих уређаја. Кимоно Лабс користе предузећа, новинари, онлајн продавачи, телекомуникационе агенције и фрееланцери у великом обиму.

Фацебоок и Твиттер АПИ

Велики подаци представљају велики проблем за различите вебмастере и не-техничке особе. Стога, они често користе Твиттер и Фацебоок АПИ-е како би добили своје податке. АПИ-ови нам помажу да извучемо корисне информације са различитих веб локација и блогова и направимо предвиђања о томе како да измените и сачувате податке када је потпуно очишћена. Најбоља улога је у томе што АПИ-ови могу лако руковати веб садржајем, у читљивом и скалабилном формату. Они пружају лепу визуализацију ошишаних података, класификују је у различите категорије или увозе у различите формате према нашим жељама и захтевима. Морате да користите АПИ за друштвене медије ако сте не-техничка особа без икаквих програма.

December 22, 2017