Back to Question Center
0

Семалт: Грепср - ефикасна Цхроме Ектенсион Платформа

1 answers:

Грепср је невероватна и једноставна мрежа за екстракцију веба, подаци из мреже. Фокусира се на не-техничке кориснике који су спремни да плате премију како би се њихови подаци прикупили и организовали на добро структуриран начин. Овај алат за извлачење веба нуди својим корисницима сљедеће предности:

Уштедите вријеме и енергију

Корисници могу извући низ података са различитих веб страница без потребе да користе компликоване софтверски алати. Они једноставно морају редовно заказивати свој календар за скраћивање задатака. То је једноставан програм за скраћивање софтвера са корисничким интерфејсом разумљивим за техничке кориснике. Данас многи корисници користе ову платформу како би остварили одличне резултате за своје компаније - vitamin echinacea. Грепср је загарантован да им достави праве податке кад год је то потребно.

Користи ефективне алате и аутоматске задатке

Грепср користи нека стварно невероватна средства, као и велику подршку и интеграцију. Као резултат тога, она пружа једноставну платформу за своје кориснике, који желе користити посебне алате за извлачење готово било чега из мреже. На пример, овај софтверски програм се бави Б2Б подацима, као што су цене производа, листе акција, имена, као и пословни контакти.

Корисницима обезбедити изузетан тим за подршку

Није увек лак задатак да претраживачи претражују све податке који су им потребни. На примјер, ако покушавају да сакупе цијене одређених залиха са веб страница, а веб страница мијења своју структуру, њихово подешавање екстракције захтијева поновно претраживање. Ово је посао који стручњаци Греспр могу радити без додатног новца.

Ко користи овај програм за гребање

На тржишту постоји велики број компанија које треба да пронађу и организују своје веб податке, као што су велике агенције и трговци на мало. Обојица захтевају честе конкурентске податке, а стручњаци из Грепср-а могу им помоћи. Штавише, малим предузећима такође је потребна помоћ у копирању и лепљењу података са Веба аутоматски.

Креирање пројеката с Грепср

Када корисници креирају одређени пројекат, ова софтверска платформа их анализира и шаље корисницима посебан цитат (цена). Када се цена постави, креира се екстрактор података, а процес прикупљања података почиње. Професионалци Грепср обавештавају веб претраживаче путем обавештења апликација или е-поште.

Ова платформа за екстракцију софтвера користи шифровање нивоа, тако да корисници могу бити сигурни да су све њихове информације безбедне. Штавише, они морају знати да кад год желе, могу имати потпуну контролу над својим подацима.

December 22, 2017