Back to Question Center
0

Семалт представља четири изванредна додатка за скривање веб страница

1 answers:

ГитХуб је напредни програм за веб скрапинг ; углавном се користи за рачунарске кодове и нуди својим корисницима функционалности управљања изворним кодом (СЦМ). Омогућава вам приступ великом броју веб страница и њихово чишћење према вашим захтевима. ГитХуб нуди планове како за приватну употребу, тако и за бесплатне спремнике. Помоћу овог алата можете предузети различите задатке извлачења података - gazduire web windows marketing. ГитХуб је тврдио да скрива више од 40 милиона веб страница и послује готово 10 милиона корисника широм свијета.

Четири додатка за скривање веб страница:

1. Гоогле Плус Аутхорсхип:

Гоогле Плус Аутхорсхип је ВордПресс додатак са пуно функција и могућности. Са њим можете да поједете што више веб страница колико желите. Прво, морате открити и идентификовати веб странице које желите да извадите. Следећи корак је да истакнете податке или унесете УРЛ адресу сајта и пустите да овај плугин извршава своју функцију. Може се интегрирати са ГитХуб-ом и по сату безграничити до пет хиљада веб страница, без угрожавања квалитета. Штавише, овај плугин нам омогућава додавање Г + профилних слика у резултате претраге, доделу ауторства различитим ауторима и потврдити њихову аутентичност. Има кориснички интерфејс и може вам издвојити читљиве и скалабилне податке.

2. Феед Делаи:

Феед Делаи је један од најбољих ВордПресс плугина. Погодан је за мала и средња предузећа и може вам скраћивати што више веб страница за вас колико желите. Надаље, Феед Делаи подиже садржај, олакшава и објављује га са одговарајућим приписивањем, захваљујући својим ботовима и гусјеницама за омогућавање. Од њеног лансирања, Феед Делаи је успјешно искористио више од три милиона веб страница, а тај број расте из дана у дан.

3. Феед-Сцрапер Мессаге:

Стругање и екстракција података углавном се врше помоћу бота или гусара, без надгледа од људи. Са Феед-Сцрапер Мессаге-ом, не можете само брисати жељене веб странице већ претражити своју веб локацију и побољшати своје ранг листе претраживача. Може бити интегрисан са вашим ГитХуб софтвером и погодан је за предузећа, програмера и вебмастера.

4. Цопиригхт Фрее плугин

То је још један одличан ВордПресс додатак који има пуно могућности. Са бесплатним ауторским правима, можете да обришете што више веб страница колико желите. Овај додатак пружа сертификат који показује да ли неко краде наш садржај. Компатибилан је са свим ВордПресс сајтовима и приватним блоговима и добија вам добро структуриране податке за кратко време. Поред тога, не морате поседовати вештине програмирања или кодирања и можете добити од ове услуге било када и било где.

Развој платформе ГитХуб почео је у октобру 2007. године. Пројектима на ГитХуб-у се може приступити или манипулисати помоћу интерфејса командне линије Гит. Омогућава нам да прегледамо јавне репозиторије на веб локацији и лако извршавамо разне задатке. Горе наведени додаци могу да скривају податке из РСС феедова, сајтова друштвених медија, вести, путних портала и приватних блогова. Требали бисте креирати лични рачун за скраћивање података у пожељном формату, међутим јавни спремници се претражују и преузимају без икаквих налога.

December 22, 2017