Back to Question Center
0

Како продати више на Амазон са главним циљним кључним речима изабраним на прави начин?

1 answers:

Ако желите да знате како да продате више на Амазон-у овом дефинитивном водичу за одабир најпопуларнијих кључних речи Амазон-а и дугих репних комбинација је само за вас! Сви знају да је оптимизација странице производа за праве појмове претраживања кључна компонента све већег пословања у електронској трговини. Чињеница је, међутим, да иако знате нешто, то не значи нужно да сте у стању да то учините на прави начин у пракси. Зато ћу вам показати како да продате више на Амазон следећим главним аспектима оптимизације странице производа за главне циљне кључне речи. Па, почнимо - cream felt fascinator.

Како продати више на Амазону - Водич за оптимизацију Амазон за кључне речи

У наставку ћемо видети све о главним елементима оптимизације странице производа Амазон за главне циљне кључне речи и фразе за дуготрајне претраге. Колико би требало дати предност истраживању кључних речи? Које кључне ријечи се сматрају главним циљним? Које су најбоље локације за ваше најважније кључне речи? Како тачно знати које кључне ријечи требају користити за оптимизацију странице производа?

Почнимо са дефиницијом

Са аспекта Амазон-а као великог претраживача који се бави продајом производа, термин "кључна реч" стоји или за једну кључну реч, таил комбинација коју уживо купац користи за унос у траку за претрагу тамо. Уопштено гледано, оптимизација за кључне речи је веома слична за главне претраживаче (као што је Гоогле само) и Амазон са својим А9 рангирањем алгоритма.

Амазон и кључне речи

Како продати више на Амазон? Ствар је у томе што је одговор једнако једноставан и истовремено изазован. Уопштено, сваки продавац новинара на Амазону може се попети на врх производа за претрагу тамо - помоћу оптимизације листе производа за праве циљне кључне речи. Наравно, то је лакше рећи него урадити, али ако потенцијални клијент не пронађе вашу понуду производа тражећи релевантну кључну реч - тешкоће ћете направити било какав мјерљиви напредак у вези са целокупном електронском бизнисом, зар не?

Где да пронађете кључне кључне кључне речи?

Можда се чини да је неуспјешно, али прво место за укључивање ваших најважнијих кључних ријечи је ваш производни унос. Мислим да бисте требали ставити своје кључне речи у поглавље главне странице производа, поред редоследа њиховог значаја (као што су Продуцт Титле, Продуцт Десцриптион, Лист оф Буллет Поинтс, Алт Алт Тагс). На тај начин, Амазонов А9 алгоритам за рангирање претраге ће прегледати вашу листу производа по скали, лоцирати ове главне циљне кључне речи и дугогодишње комбинације претраживања и узети их у обзир да бисте коначно одлучили - које претраге претраживања најбоље одговарају вашим страницама производа, и тачно где да покажете своје понуде на својој листи релевантних СЕРП-ова.

Друго место на коме се користе кључне речи је одређени одељак под називом "услови претраге". "Ове секције приказују Амазон сваки пут када направите нову листу производа. Једноставним речима, биће вам понуђено пет поља са по 50 знакова за вас да их попуните са било чим што сматрате прихватљивим да бисте пронашли релевантније претраге у вашем правцу. Узимајући у обзир да ова поља заправо нису видљива живе купцима на Амазон, они се користе искључиво за сврху рангирања. А ево како продати више на Амазон-у првом реду, провјерите да ли ове модне дијелове користите мудро, тако да ћете максимално искористити свој потенцијал. Само још прецизније обратите пажњу на овај одељак да бисте имали све на месту. Требали бисте знати тачно шта и за коју сврху радите тамо - немојте се оклевати да проучите дубље у предмет и прочитате барем пар корака по корак упуте везане за питање појмова за претраживање позади.

Како продати више на Амазону - изабери праве кључне речи

Први корак: Браинсторминг

слику ваших главних циљних кључних ријечи и разумијевање њихових опћих претраживања с фреквенцијом кориштења која се односи на одређени скуп производа који имате на продају. Што се тиче мене, препоручујем да користите Гооглеов планер за кључне речи - то може постати одлична полазна тачка за истраживање вашег почетног кључног реда. Већином зато што извлачи стварне податке за претрагу из сваког угла Интернета, уместо да се фокусира углавном на било које појединачно онлине тржиште као што је Амазон. Дакле, боље је да користите алатку за планирање кључних речи - барем да бисте обликовали прву листу главних циљних кључних ријечи које ћете унапредити и мало касније користити.

Други корак: Прерада

Затим ћете морати да изаберете специјално прилагођену алатку за кључне речи да бисте главну листу кључних речи претворили у дефинитивно краћу. Мислим, требало би да схватите стварне трендове коришћења за сваку кључну реч и дугогодишње комбинације које имате тамо, да задржите само неопходне фразе за претраживање и уклоните остале мање перспективне. Што се тиче мене, што је велики играч који стварно зна како продати више на Амазон, препоручујем да користите један од сљедећих алата за истраживање кључних ријечи и онлине окружења, као што су КеивордИнспецтор, КеивордТоол. ио, ЈунглеСцоут, Селлицс Амазон Тоолкит или МерцхантВордс. Сваки од ових алата има доказане перформансе, тако да је заправо само на вама којег треба изабрати.

Трећи корак: Положај

Када једном главну листу кључних ријечи утврдите на кратку и практичну контролну листу,. Ево главних одељка на страници производа која ће бити оптимизована за преостале кључне речи:

  • Назив производа - има за циљ да носи ваше најважније кључне ријечи у редукционом реду њиховог значаја и учесталост употребе (важност).
  • Листа тачака - Будите пажљиви, пошто овај одељак има за циљ да обезбеди спецификацију производа кратким и концизним списком својих основних карактеристика и користи, а не само да га ставља кључне речи што је могуће.
  • Опис производа - као продужена верзија претходног одељка, опис вашег производа је савршено одрживо место за укључивање остатка преосталих преосталих кључних речи и дугих репних фраза за претрагу.
December 22, 2017