Back to Question Center
0

Како постати стварно успешан трговац на Амазон?

1 answers:

Сваки успешан онлине трговац на Амазон-у увек треба да предузме само добро информисане одлуке. А када се ради о оптимизацији листе производа, покрећете га без свих потребних података о кључној речи праћени вредним конкурентским увидом - никада нећете добити своје пословање са отпремом до тачке било којег позитивног курса текућег стицања прихода. Дакле, хајде да се суочимо са тим - ако желите да се виђате као велики трговац на Амазону који има користи од континуираног пораста посетилаца у куповини, крајње је време да сте изабрали праву алатку за истраживање кључних речи и коначно добијали листу производа добро оптимизоване.

На тај начин ћете имати сигурно јаче шансе да останете на врху претраге производа - casino playtech bonus. У крајњем случају, да бисте повећали број веб промета на Амазон листу производа, што потенцијално доводи до веће стопе конверзије, заузврат дајући потицај за вашу укупну промоцију рангирања на оштро конкурентном тржишту.

Шта сада?

И ниже ћу вам показати једну од најбољих алатки за кључне речи доступне у отвореном приступу до сада. Сваки трговац који продаје на Амазон би требао знати за то, сигуран сам. Међутим, обратите пажњу на то да не говорим о промоцији или Богу забрањујем потискивање било каквог посебног онлине софтвера или Амазон продајних алата у комерцијалне сврхе. Само се понашаш као добар Самаритан вољан и спреман да поделите неке своје бивше искуство оптимизације са вама. Молимо вас да волите и фаворизујете, моје представљено решење за Амазон трговину на једном месту - СЕЦоцкпит. Коначно видимо шта је то.

СЕЦоцкпит

То је први алат за истраживање кључних речи које желим да вас заступам данас. Заправо, СЕЦоцкпит није само један проналазач кључних речи. Да будемо прецизнији, то је пун маст онлине услуга дизајнирана не само за Амазон, већ и за оптимизацију вероватне било које листе производа е-трговине на Интернету, тако да ће се видети међу највишим релевантним резултатима претраге. Мислим да овај веома широк онлине оквир дословно сједињује све што вам можда треба као паметни трговац који продаје на Амазон.

Ево неких од најјачих погодности које сам уживао за свој производни лист:

  • брзо обликују масивну листу потенцијално добивених кључних ријечи;
  • разумеју главне трендове претраге дугогодишњег купца и помажу им вредним сугестијама;
  • откријте све више и боље могућности за оптимизацију - са конкурентним увидом на кључне ријечи које су извучене директно од водећих продаваца у вашој категорији производа или тржишној ниши на Амазон;
  • пратите тренутне рангове кључних речи - како перформансе ваше листе, тако и најбољи напредак ваших најближих противника који су већ рангирани за било коју одређену кључну реч или прецизно циљану комбинацију дугих репа;
  • имају користи од стварно надмоћних и неограничених аналитичких података, барем кроз пробни период од 30 дана доступан у отвореном приступу. Нажалост, да бисте на виши ниво добили напредне функције, потребно је да проследите процедуру претплате и, наравно, платите неколико новца месечно.
December 22, 2017