Back to Question Center
0

Веб скрапер линк селектор објаснио је Семалт

1 answers:

Веб претраживачи морају да се крећу преко веб локација и прецизирају информације које желе да издвоје. То је врло ефикасан онлине процес, који даје својим корисницима могућност да издвоје више страница које користе Ајак ЈаваСцрипт-а. Корисници могу врло лако да инсталирају ову специјалну алатку за скраћење без потребе за коришћењем напредних техничких вештина - home networking professional. Веб скраператор може им помоћи да прикупљају све информације које им треба брзо и лако. То је најбољи бесплатни веб скрапинг Цхроме додатак алат, посебно дизајниран за почетнике који желе извући податке са веб странице без ангажовања професионалца.

Стругање различитих података преко Интернета

Сваки пут када веб скрапер отвара нову страницу са Интернета, корисници морају извући неки елемент. Након креирања плана, корисници морају развити селекторе. Они су елементи на циљној веб локацији која садржи одређене податке. Корисници могу да додају, уређују или бришу селекторе преко панела. Корисници могу користити овај алат за скраћивање за прикупљање различитих врста података, као што су садржај, табеле, слике, бројеви телефона, цене и још много тога. Након прикупљања информација које им треба, корисници могу копирати резултате као ТСВ у Цлипбоард и сачувати их у фасцикле или извозити резултате у Гоогле документе као Екцел Спреадсхеет.

Навигација кроз вишеструке нивое

Користећи овај алат за извлачење, веб претраживачи могу да се крећу између различитих категорија и подкатегорија и лако изборе линкове. На пример, они могу изабрати два селектора везе: један за главне категорије, а други за подкатегорије. На овај начин могуће је кретати кроз различите веб странице и извлачити УРЛ-ове.

Како управљати пагинацијом

Данас многе е-продавнице и продавци имају више категорија на својим веб страницама. Корисници треба да одлуче коју категорију желе користити. Свака група има своју листу производа заједно са линковима везе. Штавише, корисници морају запамтити да постоје неке странице које су доступне само на страницама страница, а не из одређене категорије. Они једноставно морају почети стварањем ситемап-а (плана) и започињати извлачење ставки. Да би то урадили, они морају направити још један линк селектор за одабир линкова за пагинацију. Корисници се требају запамтити да када веб скраћеница отвара одређену категорију, она може само прикупљати ставке са ове специфичне странице. Онда може користити различите могуће везе са пагинацијом. Ове везе могу открити више сродних података, као и више линкова за пагинацију за кориснике.

Овај алат за извлачење има неке одличне карактеристике и то може помоћи претраживачима да окупљају резултате које желе, да их анализирају касније. То је једноставно средство које не захтева кодирање, а корисници не морају имати напредне компјутерске вештине. То је најбољи бесплатни веб скраћење Цхроме екстензија за не-програмера који желе да извуку податке са веб странице без ангажовања стручњака за стругање веба. Они само морају да користе Гоогле Цхроме прегледач за инсталацију.

December 22, 2017