Back to Question Center
0

Како пронаћи кључне кључне речи за оптимизацију листе Амазон?

1 answers:

Ако имате производ који се може продати на Амазон, такође треба да имате добру стратегију како да га продате. Морате учинити својим потенцијалним купцима да купују управо своје производе уместо својих конкурената тржишне нише. На дну ваше кампање за оптимизацију, потребно је провести свеобухватно истраживање кључних речи. Да бисте то урадили на прави начин, можете ангажовати стручњака у области оптимизације Амазон или користити посебан софтвер за истраживање кључних речи. Од кључног је значаја за проналажење свих циљаних појмова за претрагу одједном, да се у будућности не вратимо на ову тему. Заборављавање кључних кључних кључних ријечи може довести до новца, а нове могућности изгубе - europe windows vps. Кључне речи које имају велику количину претраживања на Амазону ће вам помоћи да стојите боље од својих конкурената и да побољшате продају.

У овом чланку ћемо говорити о неким практичним триковима како бисмо направили свеобухватно истраживање кључних речи и побољшали видљивост листе на Амазон претрагу. Штавише, ми ћемо разговарати о најбољим истраживачким алатима кључних речи који ће послужити као додатна помоћ у процесу оптимизације вашег Амазон листе.

Истраживање кључних речи Амазон

Истраживање кључних речи је саставни део вашег оптимизирања производа Амазон производа. То подразумева тражење свих релевантних и циљаних услова претраживања за одређени производ. Кључни појмови за претраживање су ријечи које би ваш потенцијални потрошач могао да пронађе ваш производ на Амазон страници са резултатима претраге.

Истраживање професионалних кључних речи треба да укључује такве активности као што су анализа тржишне нише, ревизија маркетинга и конкурентна анализа. Штавише, морате анализирати понашање купца да бисте разумели шта траже у већини случајева.

По правилу је скоро немогуће прикупити све ове информације ручно. Због тога већина онлајн продаваца обично користи софтвер на мрежи.

Препоручујем да користите следеће алате јер вам могу дати најтачније податке:

 • Планер Гоогле кључних речи

Најчешће коришћени алат за истраживање кључних речи је Гоогле планер за кључне речи. Можете користити податке пружене од стране ове алатке као прокси за оптимизацију Амазон садржаја. Међутим, морате бити свјесни да је систем рангирања Амазон мало другачији од Гоогле-а. Зато сугестије кључних речи, које ћете добити помоћу овог алата, неће бити тачни. Морате да примените неке Амазон филтере да бисте добили слику о врстама и броју претрага извршених за производе на Амазон.

 • СЕО Чат Предложите алат кључне речи

. Он нуди аутосуггест податке за Амазон, Гоогле, ИоуТубе и Бинг. Веома је згодно ако желите да упоредите разлике у томе како ваши потенцијални купци претражују различите системе за претраживање.

Овај алат може аутосуггест додатних дуготрајних појмова претраживања додајући кључну реч коју сте унели у свој систем. Када одаберете све предложене резултате и кликнете на дугме за сугестију, алатка покреће све предлоге кључних речи назад кроз Амазоново поље за претрагу. Ово истраживање ће обезбедити специфичне аутосуггест фразе. Амазон Ницхе Анализер

Ако сте нови у Амазон и желите да одлучите која тржишна ниша је најпогоднија за ваше пословне потребе, Амазон Ницхе

  Анализатор је оно што вам треба. Помаже у одређивању које производе можете продати и по којој цени. Штавише, помоћу овог алата можете проценити колико ћете добити од њега.

  Поред тога, овај алат ће вам помоћи да пратите стратегије вашег такмичара и позицију ранга. Можете одредити своју стратегију цена, надгледати кључну ријеч уранкинг и процијенити приход од продаје.

  • Семрусх

  Семрусх је софтвер за оптимизацију професије који се користи за бројне циљеве оптимизације укључујући истраживање кључних речи. Овај алат може вам понудити најрелевантније и циљане појмове за претрагу за само неколико минута. Штавише, она приказује кључне речи вашег конкурента и како их рангирају. Све што вам је потребно је да копирате УРЛ адресу вашег конкурента, а Семрусх алат ће вам пружити сваку кључну ријеч за коју се рангирају.

  Како истраживање кључних речи повећава продају на Амазон?

  Ваши Амазон производи ће бити приказани на страници са резултатима претраге ако ваши огласи садрже све кључне речи које је клијент куцао у упит за претрагу. Ако сте пропустили барем једну реч, онда ваш производ нема шансу да се појави у резултатима претраге, а потом ћете пропустити ту продају.

  Примарни циљ истраживања кључних речи је да направи списак свих термина за претраживање који су релевантни за одређени производ. Ако стратешки можете укључити високе кључне речи Амазон кључних речи у тексту са листом производа, истраживање кључних ријечи ће довести до чињенице да ће више корисника видети ваш производ, кликнути на њега и коначно постати плаћајући корисници.

  Како пронаћи проналазе велике количине за своје Амазон производе?

  Прва пада, поменуо бих вам да морате бити систематични када истражујете кључне ријечи за своје производе. То ће вам помоћи да будете прецизни и да не изгубите битне информације. Груписање кључних речи у различите категорије ће вам омогућити да будете систематични и темељни. Ове кључне речи могу бити примарне и секундарне. Примарне кључне речи су оне које дистрибуирају основни производ. Може бити описни појмови претраживања који идентификују производ и захтевају његове основне функције. Секундарне кључне речи су опћи услови претраживања који се могу користити приликом претраживања кључних кључних ријечи. Може се примијенити на ријечи који се односе на одређену циљну групу, врсту особе, врсту кориштења или друге карактеристике производа.

  Дакле, како бисте учинили истраживање кључних речи резултатима, морате подијелити све предложене појмове претраживања у двије основне категорије - примарне и секундарне. Временом ће вам помоћи да дођете до најрелевантнијих комбинација претраживања које могу повећати вашу ранг листу.

December 22, 2017