Back to Question Center
0

Семалт: Стављање динамичних веб локација помоћу веб-скрепера Цхроме Ектенсион

1 answers:

Веб Сцрапер је Гоогле Цхроме прегледач претраживача направљен да извуче податке са сајтова и веб страница. Коришћењем хромског екстензијског веб скрапера , можете креирати ситемап о томе како треба преузети веб страницу или веб страницу. Са вашим ситемапом, веб скрепер навигира на веб страници и брише све релевантне податке по инструкцијама.

Предности Веб скрапера Цхроме плугин

Подаци добијени коришћењем веб-скрапер-а за додатак хром се добијају као датотеке са одвојеним вриједностима (ЦСВ). Веб скрапер је додатак за скрапер са тачкама и кликовима који може користити било ко. Тако можете да сачувате свој новац и време, а истовремено преузмете драгоцене информације преко Интернета.

Веб је пун корисних и вредних података. Међутим, преузимање података у употребљивим и читљивим форматима није увек тако једноставно. Због тога вам је потребан веб стругач за кромирање. Јавна евиденција, директоријуми, конкурентни инвентар и прегледи корисника могу се претворити у вриједне податке. Са Веб скраћеницом, сви ови подаци могу бити очишћени и уштедели удобно.

 • Кликните на недостатак ефекта на дугме
    • Непопуњен УРЛ за искачућу везу

    Веб скрапер: Проблем Солвер

    Веб стругач је висококвалитетан и једноставан за кориштење скрапинг софтвер. Да бисте извадили податке са веб страница и веб страница, морате одабрати циљани текст док веб скраперица ради остатак посла. Пошто је веб скрејпер аутоматизован у облаку, не морате бринути о грешкама или другим проблемима.

    Са веб скенером, резултати који су вам потребни брзо су доведени у ЦСВ датотеку. У случају да више волите да меморишете податке у Цоуцх ДБ или Цхроме-овом локалном спремишту. Нема потребе за паником јер нисте програмер. Ако можете да користите прегледач Гоогле Цхроме-а, можете да користите веб скрапер са додатком за Цхроме.

    Ако је ваше следеће решење било да ангажујете војску приправника да вам оштете податке током целог дана, трошно решење је управо избацило на ваша врата. Са веб скенером не требају вам програмери да развију бацкуп решење за ваше податке. Сви процеси прикупљања података ће бити учињени за вас. Преузмите и инсталирајте веб скрејпер бесплатно у Гоогле Цхроме веб продавници.

    Веб Сцрапер плугин функције

    Веб Сцрапер има уграђене елементе који доприносе процесу ваших скрапинг пројеката. Ево кључних карактеристика које требате знати:

    • Компатибилно са Цхроме прегледачем

    Веб скрапер је Цхроме додатак који екстрахује податке према ситемапу. Помоћу овог екстензију можете покренути појединачне или вишеструке рејтинге или извлачити велике скупове података кроз одређени распоред.

    • Извоз екстрахованих података као ЦСВ

    Овај додатак из Цхроме-а извози окупљене податке као вредности. Међутим, можете и сачувати извучене податке као у ЦоуцхДБ-у или локалном спремишту Цхроме-а.

    • Скупљање података са динамичких сајтова и страница

    Веб пакети садрже вредне податке. Међутим, скраћивање динамичких локација и страница које учитавају помоћу АЈАКС-а и ЈаваСцрипт-а није једноставно. Са кромираним веб скенером, извлачење података са динамичких веб страница не би требало да вас узнемирава.

    Користећи Веб Сцрапер плугин, можете направити ситемап који идентификује циљни текст на веб страници Source . Искористите своје искуство са стругањем на другом нивоу тако што ћете инсталирати Веб скрапер на прегледачу Гоогле Цхроме-а!

 • December 22, 2017