Back to Question Center
0

Како направити стварно информисану одлуку о онлине алатки за кључне речи за Амазон?

1 answers:

Избор одговарајуће алатке за кључне речи на мрежи за оптимизацију Амазон претраге је заиста изазован задатак. С обзиром на то да се у вашој листи производа СЕО обнавља углавном око одговарајуће детаљне истраживања кључних речи, брзо идемо кроз примарне точке оптимизације е-трговине - да бисте се добро одлучили и изабрали прави избор. И нећу вам дати никакве директне препоруке о било ком једном онлине алатку за кључне речи за Амазон. Мислим да је на вама само одлучити шта ће се најбоље уклапати у вашу испоруку. Само имајте на уму следеће кључне идеје и једноставне сугестије које сам недавно прошао кроз неколико година у индустрији и моје практично искуство везано за тему.

Поставите опште приоритете за СЕО чекање на циљну публику

Пре било чега другог, да се суочимо са тим - Амазон СЕО има много различитих ствари које не морају нужно радити на исти начин као и за конвенционално претраживање на мрежи са Гоогле-ом. Уопштено говорећи, главна разлика је у томе што је Амазон оптимизација далеко шири и детаљнији рад, који се углавном клади на куповину куповне намјене и високо специфичне кључне речи производа уперене на ваше потенцијалне купце.

Упознајте купце намере на Амазону

Креирање главне листе кључних кључних ријечи није толико тешко као што можете мислити. Заправо, нема потребе да се бринете да покушате пронаћи свој врхунски алат за кључне речи на једном мјесту за Амазон. Мислим да бисте много боље започели своје дубинско истраживање користећи само основе, на пример, да је добар стари Гоогле планер за кључне речи. Озбиљно, то би било одлично покретање да бисте добили потпуну слику свих сродних термина претраживања и главног речника за купце на који ћете се ослонити.

Пратите главну структуру садржаја Амазон СЕО

Ево када ћете морати да направите свој коначан избор за алат за кључне речи на мрежи за Амазон. Још једном - нећу вам дати директну препоруку или показати било која појединачна рјешења. Само претражите на Гоогле-у за популаран и проверен алат са добрим повратним информацијама о купцима - и завршили сте. Ствар је у томе што постоји пуно различитих понуда (било у отвореном приступу, или уз плаћену претплату) да бисте наставили са специфичним прилагођеним истраживањем кључних речи е-трговине. Једноставно ставите, понекад пуно потенцијално добивених кључних ријечи или фраза за претраживање дугих репа које имате на вашој главној листи - једноставно не успијевају остварити стварне прометне добитке (а не помињати очекивани напредак ка бољој стопи конверзије).

Направите разлику између типова кључних речи

Немојте скраћивати своје време на истраживању целе листе обећавајућих дугих репних претрага фраза. Запамтите - те жице које вуку неколико речи и израза обично имају углавном нижи ниво конкуренције кључних речи. Због тога, улагање времена у проналажењу стварно успешне комбинације претраживања и даље потцијењене од стране ваших најближих конкурената - кључ је за ваш пословни успех на Амазон. На крају крајева, овде је само једна хладна чињеница - процењује се да скоро 70% Амазон-ових претрага производа долази нарочито кроз дуготрајне претраге. То значи да ће се ваше вријеме и напор који тамо проводе увек платити, сигурно Source .

December 22, 2017