Back to Question Center
0

Које су најбоље Амазон продајне алате које професионалци користе?

1 answers:

Сви продајни добављачи Амазон користе широки спектар истраживачких и аналитичких алата како би развили своју кампању оптимизације и продавали продају производа. Амазон брине о свом профиту и пружа вам нека основна средства за управљање вашим производима и поруџбинама. Међутим, ови Амазон програми не могу бити корисни за вас у већини случајева. Због тога је разумно користити алатке за продавце треће стране Амазон за привлачење више потенцијалних купаца и повећање прихода.

Алатке за продавце Амазон могу задовољавати све ваше пословне потребе, почевши од истраживања услова за тражење промета и завршавања са одржавањем цене куповине. Дакле, све што вам треба је да разумете све своје опције и проналазите праву мешавину алата како бисте ефикасно управљали операцијом Амазон е-трговине.

У овом чланку ћемо разговарати о неким алатима за продавце Амазона који су дизајнирани да привуку више конвертованог саобраћаја на вашу Амазон листу и повежу продају Амазона.

Амазон алати за продају

  • Алати за оне који желе брзо исплату на Амазону

Према Амазон продавачу Централна и продајна централна, трговци не могу често плаћати своја плаћања два пута месечно. Ако желите да убрзате овај процес (без сумње да то желите), потребно је да имплементирате један од алата за исплату. Они служе за помоћ Амазон продавцима плаћају много брже него два пута месечно. Користећи ове алате, свакодневно можете добити новац. Ова врста услуге позната је као факторинг. Бржи алати за исплату свакодневно плаћају Амазон продавце на основу њихових укупних прихода. Ове алате прикупљају средства директно из Амазон по регуларном распореду исплата.

Имплементирање таквих алатки, брже можете да повећате своје пословање због непосредног приступа готовини у било ком тренутку када вам треба. То ће вам пружити прилику да се осјећате независно од Амазонке и инвестирате у свој пословни развој. Штавише, моћи ћете да контролишете свој ток готовине како бисте платили рачуне по вашем распореду, а не Амазоновом.

Алатка за исплату квалитета која ће савршено одговарати вашим пословним потребама компаније Амазон је Паиабилност. Овај алат омогућава дневне исплате продавцима свих величина. Почетна цена месечно износи 2% од Амазон продаје.

Ако сте у потрази за могућностима производа на Амазон, кључне речи и истраживање производа алати ће вам најбоље служити. Користећи такве алате, моћи ћете да упишете Амазонове податке за претраживање како бисте утврдили које услове претраживања користе купци за проналажење ваших производа. Моћи ћете да проверите обим претраге за сваку изабрану кључну реч или кључну фразу. Можете такође користити калкулаторе профита да бисте утврдили укупне трошкове и потенцијал потенцијала за сваки израз за претрагу на Амазон.

Да бисте пронашли релевантне увјете за претраживање и производе који ће вам донијети значајан приход на Амазон, потребно је спровести масовну истраживачку кампању у доњем реду ваше кампање за оптимизацију Амазон. Поједини изрази за претрагу помоћи ће вам да креирате трговачку вожњу Амазон СЕО производ и освојите више продаје на Амазон. Већина професионалних софтвера за истраживање кључних речи може вам пружити конкурентне аналитичке податке, пружајући образовани увид у њихову ранг листу и профит.

Постоји бројна Амазон кључна реч и алат за истраживање производа на вебу. Морате да проверите најбоље од њих и пронађете најприкладније за ваше пословање.

  • Обим

Опсег је квалитетан Амазон истраживачки алат који служи за откривање практичних Амазон појмова и производа. Помаже у откривању појмова за претрагу возила и драгоцености помоћу Гоогле Цхроме екстензије. Обим приказује највише рангиране термине за претрагу производа који ће вам помоћи да се истакнете у Амазон претраживању. Још једна предност је што можете да видите шта вози продају вашег конкурента.

Користећи истраживачку алатку Сцопе, моћи ћете да схватите потенцијални профит за предмете на које се тргујете. Можете добити цене, накнаде и продајне процене за било који производ на Амазон. Сви ови подаци које пружа Сцопе ће вам помоћи да смањите потрагу. Можете да експериментишете са свим вашим налазима у ЦСВ датотеку за даљу анализу.

Почетна цена месечно је 32 долара. 50.

  • Сонар

Сонар је бесплатан Амазон кључни режим за истраживање који заснива све истраживаче на стварним подацима из конкретних упитника. Сонар користи сложени алгоритам да открије шта ваши потенцијални купци траже на Амазону и прикупљају све ове податке у својој бази података. У поређењу са осталим алатима за кључне речи, Сонар пружа трговцима више могућности као што су АСИН реверсе лоокуп, продужено претраживање за проналажење синонимних термина за претрагу, Амазон волумена претраживања за сваку кључну реч и многе друге вредне функције.

Важно је напоменути да Сонар укључује само оне услове претраживања за које АСИН рангира на првој страници резултата претраге.

је бесплатна апликација Цхроме бровсер.

  • Алати за оне којима је потребно управљање инвентарима

Постоје алатке за продавце Амазон које омогућавају трговцима да управљају листи производа и инвентара изван Продавца Централна контролна табла. Ови продавачи алата повезују податке производа Амазон са спољном базом података. Спровођење ових алата онлајн трговци могу додати и промијенити производе, побољшати листинг, пратити инвентар, прилагодити своје цијене, па чак и користити више функција. Неки Амазон алати за листање могу синхронизовати податке ваших инвентара са другим продајним каналима. То вам даје могућност да продаје све своје производе на више тржишта. Осим тога, можете управљати наруџбама и испорукама за све продајне канале.

Неколико од ових алата за управљање инвентарима пружа веома приступачну политику цена. Тако да могу подржати потрошаче вишеканалне продајне потребе.

Ови продавци укључују продавачЕнгине Плус (49 долара. 95) - обезбедите потпуне алатке за управљање, ЈоеЛистер ($ 29) - служе за продавце Амазон и еБаи; Вендио (99 долара) - савршено служе за Амазон продавце и друге трговачке платформе; СеллБрите ($ 183) - одело за продавце и трговце великог обима на Амазон и другим популарним тржиштима Source .

December 22, 2017