Back to Question Center
0

Семалт: Веб Скрапинг Софтваре - Најбољи савети

1 answers:

Подаци приказани на већини веб страница и веб страница могу се приступити само помоћу претраживача. Већина сајтова не нуди функционалности у којима можете да сачувате своје циљне податке на својој машини. Једина опција коју морате да прикупите податке је ручно копирање и постављање циљаних података, што је захтеван и дуготрајан задатак.

Због тога вам је потребан веб сцрапинг да бисте довршили своје пројекте. Веб стругање, познато и као веб жетва, је техника извлачења циљног текста помоћу веб скрапинг софтвера. Веб скрапинг софтвер преузима податке са веб страница и веб страница на којима се добијене информације чувају у формату табеле или на вашој локалној машини.

Зашто Оцтопарсе?

Веб скрапинг туторијал помаже старијима да извлаче информације са Интернета и на динамичним сајтовима. Оцтопарсе нуди туториале о томе како можете да користите веб скрапинг софтвер да бисте скрчили веб странице и веб странице. У многим случајевима, веб скрапинг софтвер је конфигурисан да ради на одређеним сајтовима или прилагођен за прегледаче.

Са Оцтопарсе-ом можете извући корисне податке у облаку или користити локалну машину. Стругање у облаку је међутим заговарано преко локалних машина. Дробљење хардвера и прилагођена резервна копија су кључне ствари које треба узети у обзир приликом чишћења података.

Оцтопарсе дозвољава веб скраперс да екстрахују податке у три режима који укључују:

Визард мод

нуди се бесплатно на интернету. Можете да користите режим чаробњака софтвера за скраћивање појединачних веб страница, УРЛ-ова и листе веб страница.

Напредни режим

Ово је најпопуларнији начин веб скраћења. Напредна метода екстракције података базирана је на УРЛ-има, листи текста, листи варијабли и фиксној листи. Режим се може користити за извлачење појединачних и вишеструких веб страница.

Смарт мод

Са Оцтопарсе-ом, добијате податке у року од неколико секунди. Ако сте провјеравали туторијал за веб сцрапинг, требали сте наићи на издање Оцтопарсеа 6. 2 верзија. Оцтопарсе смарт мод се нуди бесплатно на интернету. Ново издата верзија вам омогућава да преузимате податке са Интернета у структурне табеле.

Да бисте користили Оцтопарсе паметни мод, додајте УРЛ на веб страницу коју желите да извадите. Кликните на дугме "Смарт" и гледајте како се страница претвара у структуриране табеле.

Подаци окупљени од стране софтвера Оцтопарсе за веб скрапинг се извозе у:

АПИ

За извоз података помоћу Оцтопарсе АПИ-а, морате посједовати професионални рачун и преузели податке из више задатака који се покрећу у облаку. Све што треба да урадите је да добијете токени приступом храном своје корисничко име и лозинку у пољу за претрагу.

ЦСВ датотека

Са Оцтопарсеом, можете брзо извлачити податке из ХТМЛ таблица и извозити податке у вриједности одвојене од Цомма.

База података

Очвршћени подаци се могу извозити у вашу МиСКЛ базу или СклСервер.

Напредне функције Оцтопарсе

Овај веб скрапинг софтвер нуди бесплатне напредне функције крајњим корисницима. Карактеристике укључују:

  • Прокиес
  • КСПатх
  • Регулар Екпрессион
  • Аутоматска ИП ротација
  • 73)

    Оцтопарсе је топ-рангирани веб скрапинг софтвер који екстрахује податке са веб страница и сајтова. Са Оцтопарсе-ом, можете добити податке тако што ћете извршити екстракцију у облаку или стргањујући сајтови са вашом локалном машином. Преузмите и инсталирајте Оцтопарсе на рачунару да бисте сакупили сајтове за умрежавање, директоријуме и обавијести о послу Source .

December 22, 2017