Back to Question Center
0

Како доминирати амазонским продајним ранг листама?

1 answers:

Амазон је највећи портал за е-трговину на свету. Свакодневно милиони људи купују на овој платформи, повећавајући приход појединачних продаваца и укупну добит Амазона. Подизање Амазонове продаје на листи резултата претраге може значајно повећати видљивост вашег бренда и повећати приходе. Вероватно најбољи начин за побољшање рангирања продаје је продаја најбољег производа у класи по разумној цијени. Штавише, ваши производи треба увек бити на лагеру. Други фактори рангирања као што су одлично искуство претраживања корисника, брза испорука и испорука зависе само од вас. Ови темељи ће служити као најодрживији методи за јако присуство Амазона.

Међутим, изван примарне робне размене, има још неколико сугестија о којима бисте требали бити упознати. У овом чланку ћемо размотрити методе које треба да покушате да оптимизујете своју стратегију за подизање нивоа продаје.

Практични начини да доминирају листи ранг листе Амазон
  • Деал цоммунитиес
желели бисте повећати своју продају на Амазону, савршена варијанта ће бити кориштење додатних извора промета као што су трговачке заједнице. Постоји много форумских заједница за Амазон купце који вреднују послове и пружају другима савјете где и када могу да направе добру понуду. Такви чланови заједнице су изузетно добри у проналажењу најбољих ствари по разумној цијени. Ови момци ће пронаћи грешке у ценама, било какве промоције и могућности. Немојте изгубити прилику за продају више и постати члан једне од најпопуларнијих заједница. Уверите се да су ваши попусти довољно знатни да би купци посла могли да их обавештавају. Ако су ваши производи високог квалитета и имају добру цену, моћи ћете да пратите знатан и брз продор.

Као што сте вероватно примијетили, најпродаванији производи увијек се налазе на страници ТОП странице Амазон странице са резултатима претраживања. То се може објаснити главном наменом Амазон да максимизира приходе. Дакле, што боље продаје ваши исходи, већи ће се приказати у резултатима претраживања, што ће касније довести до веће продаје. Према правилима алгоритма рангирања Амазон, место сваког производа у резултатима претраживања израчунава се по термину. Дакле, чак и ако је ваша ставка рангирана високо у оквиру ваше категорије, то не значи да ће бити постављена на ТОП Амазона тражење сродних термина.

Да бисте променили ову ситуацију и позитивно утицали на ваш ранг продаје Амазон на листи резултата претраживања, морате користити практичне начине за хаковање продајног ранга. Хајде да разговарамо о неким од њих.

Критични аспект ваше кампање за оптимизацију Амазон је истраживање кључних речи. Морате пронаћи одговарајуће кључне кључне ријечи кључних ријечи које велики купци користе како би пронашли управо свој производ. Можете добити ове податке користећи Амазон Салес Централ програм или Амазон Ретаил Аналитицс. Штавише, могуће је користити Гоогле Трендове за податке претраживања веба као слаб прокси ако је потребно. Једном када сте саставили листу одговарајућих термина за претраживање, потребно је да истражите Амазон за ваше велике количине. Пронађите свој производ на страници са резултатима претраге, кликните на детаљну страницу и купите је. Урадите то изнова и изнова све док не приметите прва унапређења. Ефекат ове стратегије ће зависити од бројних фактора као што су структура трошкова производа, договор са Амазоном. итд.

  • Вендор Повер Купони

Амазонов еквивалент најчешће продајних ставки на Амазон купонима. Може да служи као корисно возило за промоцију из разних разлога. Вендор Повер купони су популарни међу купцима. Зато они могу позитивно утицати на вашу промоцију бренда и продају. Можете их суочити у златној кутији или продавницама. Има неколико купона, тако да можете побољшати излагање бренда чак и са нултом продајном брзином.

Једноставно је користити и управљати њима јер можете сами да креирате купоне за купце у продавцу. Осим тога, можете имати потпуну контролу над буџетирањем. Купони се искључују чим се буџет исцрпљује. Још једна предност је што купони за добављач не захтевају значајна улагања. Можете финансирати попусте и платити накнаду за отплату.

  • Персонална мрежа

Да бисте повећали продају и побољшали продају производа на Амазон листи резултата претраге,. Што више уговора имате, веће ћете чинити у претраживању Амазона. Дакле, можете повећати рејтинг продаје тако што ћете остварити већу укупну продају. Пре свега, можете ангажирати своје пријатеље и рођаке да купите своје ствари. Можете и сами трошити новац на предмете и само их поклонити људима. Тиме ћете добити лопту.

  • Друштвени медији и блоггинг

Платформе друштвених медија могу послужити као додатни извор промета за ваше Амазон производе. Зато креирајте своје рачуне на популарним друштвеним платформама као што су Фацебоок, Инстаграм, Твиттер и Пинтерест. Ове странице треба да садрже ваше производе и ангажују кориснике у куповини. Уверите се да ставите везу на своју Амазон листу у наслову странице. Потребно је редовно ажурирати податке на вашим медијским налозима како би одржао активност следбеника.

Разумно је да направите обичан блог намењен вашим производима. Постаните препознатљив стручњак стварајући узбудљиве и истраживачке садржаје. Штавише, можете оставити своје коментаре на другим повезаним блоговима или форумима за дискусију. Ефикасан начин за побољшање свести о бранду је гостовање. Да бисте уштедели своје време на личном лансирању и промоцији блогова, можете сарађивати са ипак утицајима унутар ваше нише.

Још један креативни начин да проширите видљивост своје марке на вебу јесте да постанете популарни за своје Амазон производе. Можете креирати саопштења за медије или чланке и послати их новинарским организацијама унутар своје тржишне нише. Ако имате контакте са медијским каналима попут ТВ-а, новина итд. , можете их замолити да обележе своје производе. У супротном, можете платити за своје производе оглашавањем на интернетским медијима с линком на страницу Амазон Source .

December 22, 2017