Back to Question Center
0

Семалт: најчешће коришћени захтеви за скраћивање података

1 answers:

Захтев за онлине стругањем расте из дана у дан јер мноштво компанија користи огромна количина података за различите сврхе. Различите организације и појединци имају разне потребе за веб скрапингом . Заправо, тренутно постоје неограничене врсте потреба за екстракцијом података. Да би се илустровао значај прикупљања информација, 7 најчешће коришћени захтеви за вађење података су приказани у наставку.

1. Прикупљање података из ПДФ датотека

Овај скраћивање података захтева за прикупљање одређених података из ПДФ датотека и претварање у датотеке екцел. Свака циљна датотека података има око 15 до 20 података у око 5 до 15 страница.

2. Извлачење информација путем претраживача и онлине директорија

Ово је заједничка потреба за екстракцијом података. Захтева прикупљање података из претраживача и онлине директорија и уписивање у одређену базу података.

3. Организација и верификација спискова е-поште

Захтев за подношење података захтева адресу е-поште, име компаније, број телефона, државу и град у којем се налази ова или друга компанија. Овакве информације обично су потребне у сврху маркетинга. Информације морају бити проверене и организоване ради лакшег коришћења. Комплетна листа компанија може се лакше добити од директоријума, али више информација може се добити са службене странице сваке компаније.

4. Компилација е-поште

Овај задатак је за прикупљање адреса е-поште људи који имају ИоуТубе канале. Може се користити за партнерство са њима или за тржиште одређених производа / услуга. Такође се може користити за обављање важног истраживања.

5. Списак свих изнајмљених некретнина на одређеној локацији

Овај веб извлачење се користи за добијање листе изнајмљивања некретнина на одређеној локацији. Иако циљна веб страница садржи спискове изнајмљивања некретнина на више локација, за овај захтев су потребни само они на одређеној локацији. Од око 1400 до 1650 наплата некретнина се налази на сајту, потребно је филтрирати и ископчати. За сваку компанију за изнајмљивање, потребни детаљи су ид, име и детаљи изнајмљивача. Сви извучени подаци требају бити извезени у табелу Екцел-а како је одредио тражитељ.

6. Контакт детаљи професора финансија у Сједињеним Државама

Овај захтев за извлачење података је да претражите веб странице свих универзитета у Сједињеним Државама како бисте добили е-адресе и телефонске бројеве професора за финансије.

7. База података моторних дилера у Великој Британији

Овај веб скраћенички задатак је за састављање УК дилера за моторе који се специјализују за брендове Ауди и Ниссан. За сваког од дилера, потребни детаљи су телефонски број, адреса е-поште, поштанска адреса, назив предузећа и име менаџера.

Закључно, постоје стотине захтева за скраћивање веба. Горе наведени горе су само случајно одабрани у сврху илустрације Source .

December 22, 2017