Back to Question Center
0

Како рангирати Амазон производе као про продавац?

1 answers:

Нема потребе да кажете да сваки про продавац треба да зна како да рангира Амазон производе тако да увек остану на врху претраге. Мислим да је висок ранг вероватно једини начин преживљавања тамо, јер побољшање тренутних позиција за претрагу може да доведе своје производе директно на предњу страну ваше циљне публике тамо. Дакле, у наставку ћу вам показати како чинити Амазон производе као прави про продавац. Хајде брзо да прођемо кроз следећи корак по корак.

Како оценити Амазон производе

Корак један: Идентификујте кључне кључне кључне речи

на Амазону је апсолутно различит од оног који смо имали за главне претраживаче попут Гоогле-а. То значи да је за идентификацију кључних кључних кључних ријечи и креирање почетне листе за њих потребно је користити Гооглеов алат за планирање кључних ријечи - прије свега. На тај начин ћете не само да креирате главну листу циљних кључних речи за рад, већ ћете добити велику слику свих општих трендова у коришћењу кључних речи.

Други корак: Прецизирајте главну листу у завршну листу за проверу

Једном када добијете главну листу ваших циљних кључних речи, време је да направите мало краће. Мислим да ћете морати да га побољшате у много краћу листу за проверу која садржи само најбоље кључне речи и дугорочне комбинације претраживања производа. На тај начин препоручујем да користите једну од следећих алатки за истраживање и сугестију кључних речи намењених за Амазон продавце. Слободно пробајте било које од њих - углавном зато што сам их тестирао и за сопствени производ оптимизације листинга на Амазон. На крају крајева, на вама је само да одлучите ко ће изабрати.

  • Селлицс - овај онлине помоћник ће бити посебно користан за најраније фазе истраживања кључних речи. Што се тиче мене, користио сам Селлицс током фазе размишљања. И све је било прилично једноставно - све што сам требао тамо је било само да унесем неколико мојих кључних кључних кључних речи и помогнем вам с неким вредним предлогама за кључне речи и корисним савјетима, који су били извучени директно од мојих најближих конкурената конкуренције на Амазон.
  • Сонар - показала се као изузетно корисна за мене када још увек нисам била свјесна како пласирати производе на Амазон као про. Једноставно речено, ова алатка за истраживање кључних речи омогућава сваком продавцу Амазона да открије све те кључне кључне речи и дугорочне комбинације потребне за добро позиционирање својих производа. Слично као у алатки за кључне речи Селлицс, Сонар треба да попуни само једну кључну реч да би вам пружио најбоље референце за кључне речи, уз подршку неких драгоцених метричких метрика, као што су просјечна процјена волумена претраживања, тренутни трендови кориштења итд Source .
December 22, 2017