Back to Question Center
0

Како се рангирати на Амазону за кључне кључне речи?

1 answers:

Ако желите да знате како рангирати на Амазону за кључне кључне кључне речи - већ сте на правом месту. Да ли сте знали да прва страница резултата претраге на Амазон прима преко 60% целокупног претраживања претраживача који долази од живих купаца који траже ставке на продају тамо? Дакле, то значи да сте ближи на врху Амазон-овог производа за претрагу за ваше релевантне кључне речи и фразе за дуготрајне претраге - што више потенцијалних продаја за које ћете вероватно имати користи. Али како рангирати на Амазону за кључне кључне кључне речи, поготово ако сте и даље продавац новинара који само предузима прве почетне кораке на тој гузви тржишту? Кратак одговор је: разумевање кључних речи и њихових главних особина видјених са становишта алгоритма рангирања А9. Дакле, у наставку ћу вам показати како се рангирати на Амазон -у пружању кратког водича о главним циљним кључним ријечима и правом начину њиховог идентификовања тамо.

Како рангирати на Амазон за најважније кључне кључне речи

Пре било чега другог,. Запамтите, то чини основни темељ за ваш ранг потенцијал на Амазон. Ево неколико основних појмова и дефиниција за вас како бисте разумели како ћете рангирати на Амазону за главне кључне кључне ријечи. Уверите се да сте их добили све:

  • Кључне речи - Амазон кључне речи, с аспекта СЕО и савремене трговине електронском трговином, биће кратке резимее главна својства ставке у продаји или њени општи односи са категоријом производа. Релевантне кључне речи су веома важан део оптимизације листинга производа у Амазон производу.
  • Кључне ријечи са дугим теговима - подразумијевају одређене комбинације фраза или кључних речи које ће живи купци вјероватније преузети за упит за претрагу производа на Амазон. Једноставно речено, Амазон дугорочне кључне речи су најчешће комбиноване кључне речи које се користе за претраживање производа. У ствари, нарочито ове врсте кључних ријечи чине нешто око 70% претраживања производа које су направили уживо купци тамо.

Због тога је још важније да идентификујете праве комбинације комбинације претраге дугогодишњих репа који су релевантни за вашу ставку у продаји или категорију производа. На тај начин ћете имати боље шансе да будете приказани широј публици потенцијалних купаца који траже производе који су понуђени у продаји тамо. Међу осталим, препоручујем кориштење сљедећих алата за истраживање кључних ријечи, посебно прилагођених за ту е-трговачку платформу.

  • Мерцхант Вордс - добар почетни алат за брзо истраживање кључних речи на Амазону, помажући се великим бројем драгоцених дугогодишњих приједлога који се грађују директно од успјешних продавце у вашој ниши или категорији производа.
  • Јунгле Сцоут - то је продавница на једном месту за сваког онлајн предузетника који продаје на Амазон. Поред података о кључним речима заиста корисним, Јунгле Сцоут се показао изузетно корисним када је у питању истраживање неких нових могућности за производ или потреба да се добије део вредног конкурентног увида - како на потенцијално профитабилним производима, тако и на релативну кључну реч дугог репа комбинације потребне за рангирање Source .
December 22, 2017