Back to Question Center
0

Како можете правилно користити Амазон маркетинг алате?

1 answers:

Овај кратки пост је посвећен Амазон маркетинг алату АМС. Од кључне је важности да се расправља о овој теми због "интимности конкуренције" са којим се већина онлине трговаца суочава на Амазону у нашим данима.

Амазон Маркетинг Сервицес (АМС) пружа онлајн продавцима с бројним предностима и пружа им прилику да се издвоје од својих конкурената и да своје производе високо пласирају на Амазон резултатима претраге.

Сваки искусни Амазон продавац зна да сваки клик на вашу листу не може значити куповину. Због тога је значајно разумјети како користити Амазон маркетинг алат како би остварио значајан профит од тога.

Зашто морате да користите Амазон маркетинг алате?

Као што сам поменуо пре него што је Амазон веома конкурентно тржиште где већина ваших конкурентских конкурената представља само један клик, а ви сви пружате исте предности и имају исте слабе тачке. Другим ријечима, идете врат и врат с конкурентима тржишне нише и имате исте шансе да освојите кутију за куповину на Амазон. Ваш потенцијални клијент може кликнути на страницу вашег такмичара и изгубићете продају у једном тренутку. Због тога имате 10 секунди да убедите тражитеља да изабере тачно свој производ.

Амазон Маркетинг Сервице ће вам помоћи да привучете више потенцијалних купаца и повећате видљивост своје марке на Амазон. Штавише, он дозвољава циљање огласа корисницима у различитим фазама куповне намјере. Она вам пружа могућност да свој бренд добијете испред додатних купаца на тржишту на Амазон.

Хеадлине огласи играју улогу брендирања, спонзорирани производи циљају кориснике који су заинтересовани за одређени производ. Овакви огласи приказа производа помажу вам да задржите потенцијалне купце у свом Амазон трговачком окружењу.

Амазон Маркетинг Сервицес развио се у три главне амазон рекламне формате:

  • Амазон Адсенсе Адс

Сви ови рекламни формати имају своје место у Амазоновој конверзији. Побољшана маркетиншка стратегија захтева све ове три функције, као и различите типове циљања сваке кампање.

<имг срц = "/ имг / 36е1ац02б513а79270цца041677724д41..јпг "стиле =" видтх: 640пк; висина: 359.264пк; "цласс =" фр-фиц фр-диб ">

Огласи за тражење наслова

Огласи за тражење наслова се заснивају на врху продајног ланца. корисници посматрају на страници са резултатима претраге и директно утичу на одлуке купаца који траже куповину.Објекат је најбоље за претраживање бренда и генералне категорије.За наслове за тражење наслова обично се налази насловни наслов текста и неколико сродних производа, укључују циљане услове за претрагу и најбоље служе за генералне упите. да вам пруже прилику да ступите у интеракцију са вашом циљаном публиком на самом почетку њихове претраге.

Разликовање основних користи насловног огласа за претрагу је вриједно. То је могућност усмеравања кликова на нешто друго него на страницу са детаљима о производу Добијате прилику да пошаљете своје кликове на типове УРЛ-а као прилагођени УРЛ, страницу бренда, страницу са резултатима претраге и страница производа.

Спонзорисани производни огласи

Спонзорирани производни огласи могу бити од два типа - аутоматско и ручно шатор покретан, а други је кључна ријеч. Ови огласи се стављају на ТОП или дно Амазон странице резултата претраге када користите радну површину и страницу са детаљима о производу када користите мобилни уређај. Спонзорисани производни огласи се сматрају огласима са средњим лијевима као што се појављују испред потенцијалних купаца када упоређују различите опције за куповину.

Ови огласи су доступни не само за произвођаче, већ и за све продавце трећих лица на Амазон. Можете их брзо креирати и исто брзо добити одобрење.

Ова рекламна кампања слична је Гоогле куповини, јер су огласи намењени одређеном производу. Штавише, Амазон такође узима у обзир релевантност вашег производа према корисничком упиту, вашој ценовној политици, прегледима и историји продаје.

Најбоље од тога је што можете изабрати између аутоматских и ручних типова циљања..Када аутоматски покрећете оглас, Амазон користи доступне информације како би се подударали са вашим производним огласима са најрелевантнијим условима претраживања. У случају када ручно покренете оглашавање, можете да отпремите листу услова претраживања помоћу којих можете циљати своје производе за производ. Ручне кампање имају већу цену по клику, али пружају боље опције циљања, док се аутоматске кампање могу лако креирати и појавити на ширем броју претраживача.

Не могу да гласам ни за ручне нити за аутоматске производне огласе. Оне су корисне за ваше пословање, па препоручујем да их користите у комплексу.

Међу основним захтевима за Амазон спонзориране производе, можемо разликовати следеће:

  • Активни рачун Амазон професионалног продавца;
  • Способност да се пошаље на све адресе на територији Сједињених Држава;
  • Списак ваших производа треба да се заснива на неколико доступних категорија;
  • Твоје треба да малопре само нове и оригиналне производе;
  • Ваш оглас треба да буде креиран само за листу која је доступна за куповину. У супротном, ваш оглас неће бити приказан вашим потенцијалним купцима на Амазон.
  • Требали бисте продавати своје производе у једној од следећих земаља - САД, УК, Канада, Немачка, Француска, Шпанија, Италија и Кина.

Приказ огласа на производима

Прикази производа приказани су на дну продајног ланца и приказани су само на страницама са детаљима производа. То је ваша последња прилика да захвалите потенцијалним купцима да купе.

Ова врста огласа може бити усмерена према врсти производа који купац купи или његовим тренутним или претходним преференцијама. Циљање на производе даје вам могућност да одредите које странице производа желите да ставите на свој оглас. На пример, можете приказивати своје производе на својим тржишним нишама конкурентских страница, пружити Амазон претраге са бесплатним ставкама по разумној цијени. Међутим, вреди рећи да је циљање производа ограничено, јер треба да изаберете ствари за које желите да се ваши огласи појаве.

У свом термину циљање камата може покрити више земља, али са мало мање релевантности. Коришћењем оваквих огласа можете приказати своје производе за кориснике који прегледају одређену категорију производа или припадајуће ставке унутар исте категорије Source .

December 14, 2017