Back to Question Center
0

Најинтересантније функције Мозенда према Семалт

1 answers:

Мозенда је скенер података који прикупља информације са интернета, организује инсталирајте у одговарајући формат и преузмите на свој тврди диск. Можете лако прилагодити своје податке и креирати различите верзије веб страница помоћу овог изванредног алата.

Сврха Мозенда је да стимулише искуство човјека претраживања. Он замењује рачунарске команде и омогућава брзо и једноставно претраживање, навигацију и екстракцију података. Предности и вриједност Мозенда лежи у њеним различитим опцијама и својствима прикупљања података. Не само да прикупља податке за кориснике, већ га и претвара у формате као што су ТСВ, КСМЛ и ЦСВ. Затим, можете их похранити према вашим потребама и анализирати његов квалитет упоређивањем различитих веб страница.

Најзначајније карактеристике Мозенде разматране су у наставку:

1. Скраћа податке засноване на кључним речима

Мозенда је један од оних података алатке за оштрење које помажу у скраћивању и организовању података заснованих на различитим кључним ријечима. На пример, ако желите да извадите податке из малопродајне трговине, као што су Амазон или еБаи, само треба да истакнете кључне речи и податке које желите да извадите и пустите Мозенда да ради свој посао. Она лако може да организује, скупља и структурира ваше податке, што га чини погодним са СЕО тачке гледишта.

2. Одлично за Инстаграм и Твиттер Хасхтагс

Хасхтагс су постали прави тренд Твиттера и Инстаграма..Са Мозендом, не само да можете сакупити податке већ и наћи нове људе на Инстаграму и Твиттер-у. Другим речима, ова веб скрапинг алат омогућава лакше истраживање ваших друштвених медија и даје вам само релевантне податке.

3. Мозенда помаже у повећању ваших следбеника

Дигитални маркетиншки и вебмастери су увек забринути због њихових промоција у друштвеним медијима. Усвајају низ начина и стратегија за покретање и промовисање свог бренда. Са Мозендом, сада можете повећати своје пратитеље друштвених медија и добити више воља. Ова веб алатка за скраћење извлачи информације са друштвених мрежа, даје вам најбоље могуће резултате и повећава број ваших навијача.

4. Подржава различите формате

За разлику од обичних алата за скраћење веба, Мозенда подржава велики број формата као што су ЈСОН, Гоогле Доцс и ЦСВ. Такође можете увезене или израђене податке увезати на свој омиљени уређај или га чувати на тврдом диску.

5. Скрапира информације различитих путних портала

Мозенда је један од оних програма за скраћење веба који помажу да се извуку информације са компликованих места путовања као што су ТрипАдвисор и Триваго. Само треба да истакнете податке које желите да очистите и пустите Мозенда да ради свој посао. Изненађујуће, информације ће добити у организованом и читљивом формату, у року од сат времена.

6. Добар за фотографије

Постоји неколико веб скрапинг софтвера и алата који не подржавају фотографије и не могу извлачити податке из висококвалитетних слика. Али Мозенда је једини веб скраператор који екстрахује информације из слика, видео записа и звука и чува га на свом уређају у пословне сврхе Source .

December 14, 2017