Back to Question Center
0

Како одабрати релевантне кључне ријечи за свој Амазон бизнис?

1 answers:

У нашим претходним постовима пуно смо написали о трикама оптимизације за Амазон, посебно о оптимизацији наслова и описа, правилној организацији метака и других. Међутим, нисмо посветили читав чланак теми истраживања кључних речи за оптимизацију Амазон листе. То је кључна тема која захтева посебну пажњу пошто је полазна тачка за све кампање за оптимизацију претраживача Амазон-а. Чак и ако осетите да знате све о истраживању кључних речи Амазон, понекад помаже да имате мало контролне листе. У овом чланку направили смо листу онога што мислимо да су кључне тачке које треба пратити када је у питању оптимизација претраживача и истраживање кључних речи. Па, идемо даље!

Кратки Амазон СЕО водич

 • ) Вероватно је најзначајнији аспект пословне промоције е-трговине да ли ви радите своје пословање на Амазон или било који други претраживач. Међутим, вреди напоменути да различите претраживаче захтевају различите ствари. Због тога требате имати на уму да, ако промовишете своје производе на Амазон, требате циљати одређену публику и бити изузетно прецизни у одабиру категорија и подкатегорија. Друга разлика је што морате бити далеко детаљнији на Амазону који је потребан за друге претраживаче као што су Гоогле или Бинг.

Наставак претходног параграфа, желео бих да приметим да би требало да знате шта је ваша циљна публика Амазон је потрага. Овде говорим о одабраном циљу претраживања. Није случај да се састави листа општих Амазонских кључних речи као што су "одјећа", "књиге" и слично. Није разумно користити опште ријечи за промоцију ваших производа посебно ако сте недавно успоставили своје пословање на Амазон. Уместо тога, требало би да израдите класе кључних речи на основу вашег истраживања које су умањиле опсег. То значи да морате да нагласите дуготрајне појмове претраживања, као што су "мушке хоодиес", "одјећа за труднице" итд.

 • Имајте на уму СЕО структуру

Да бисте успели на Амазон, морате се придржавати Амазонове СЕО структуре. Амазон има своја правила како продавци треба да унесу информације о својим стварима на листингу. У поређењу са Гоогле-ом, лако је успоставити своје пословање на Амазону јер су Амазон већ урадили своје истраживање. Пошто је основна сврха Амазона да прода што више производа, они желе одређене врсте појмова за претраживање и фразе да имају одређени пласман на пописима продаваца како би их претворили у добро претворене..

Запамтите да било који део вашег Амазон листинга може бити празан без разлога.

 • Обезбедите претраге са што је више информација могуће. Ако сте успели, онда су информације тамо. Показује вашу неспособност и изазива сумњу. Ако сте успели, онда већ знате све потребне информације и изгледате компетентно. Празна поља у вашој листи могу учинити потенцијалним купцима да прескоче вашу понуду и постану клијенти једног од ваших конкурентских конкурената. Зато бисте требали тражитеље да пружите оно што траже.

  Како изабрати кључне речи из Амазонке?

  • Које су предности дуготрајних кључних речи?

  Као што сам поменуо пре дугогодишње кључне речи на Амазону је излаз за све почетнике и мала предузећа. Ако бисте желели да ваши производи буду видљиви на страници са резултатима претраге, побрините се да циљате релевантним и дуготрајним условима претраживања. Уопштено говорећи, дуготрајне кључне речи су оне које садрже низ од три или више појмова за претраживање који у кратком описују оно што продајете. Према статистичким подацима, дуготрајне кључне ријечи чине скоро три четвртине претраживача на мрежи. Због тога је паметна одлука да изведете софистицирано истраживање тржишта како бисте направили списак најрелевантнијих за ваше пословно дугорочне појмове за претраживање.

  Постоје три главна начина како можете добити листу циљаних Амазон претраживача.

  Пре свега, можете их истражити ручно. Међутим, морате имати у виду да је процес који захтијева специјално знање и разумијевање тржишта.

  Још један начин како истражити кључне речи је ангажовање стручњака за СЕО или консултанта који је специјализован за оптимизацију Амазон-а. Препоручујем вам да се ослоните на наше Семалт стручњаке ако бисте желели да добијете професионалну подршку и учините просперитет вашој Амазон банци. Потребно је извршити једнократну уплату за комплетан пакет услуга оптимизације који укључује предлоге за кључне ријечи за генерисање продаје, ефикасну кампању за изградњу везе, до 100 циљаних услова за претрагу у Гоогле ТОП10, побољшање акумулативног ранга, проверу грешака на мрежи на мрежи и друго повезано управљање проблемима.

  И на крају, можете да користите онлине софтвер за истраживање кључних речи за ваше Амазон пословање..У ове сврхе можете користити такве провјерене алате као Гоогле планер за кључне ријечи (неће вам пружити тачне податке јер се он више заснива на Гооглеовом претраживању); Кеивордтоол.ио (то је слично Гоогле планеру за кључне речи и пружа вам предлоге за кључне речи специфичне за Амазон); Јунгле Сцоут (овај алат може вам пружити податке који показују које кључне ријечи генеришу највећу продају).

  • Како прилагодити кључне ријечи према конкурентности?

  Као што знате, Амазон је веома конкурентно тржиште где се термини за претрагу супротстављају једни другима, а ваш примарни задатак је да мало одвојите од паковања. Требали бисте тражити услове за претраживање великог обима са ниском конкурентношћу. Међутим, није лако наћи такве речи и, нажалост, сваки професионални онлине истраживачки алат може вам пружити. Због тога вам је потребно пацијент и упорност да их откријете ручно.

  • Како надмудрити тржишне нише конкуренције?

  Може се звучати не озбиљно, али то је ипак истина. Најбољи начин да надмашите своје Амазон нишне такмичаре је да заборавите на њих. Требали бисте ставити пар слепила и напредовати. Немојте се мерити другим стандардима и размишљати о вашим пословним циљевима. Међутим, то не значи да уопште не треба игнорисати своје конкуренте. Разумно је бити упознат са њиховим успоном и падовима, а тиме и време позајмљивати своје радне маркетиншке случајеве. Међутим, по мом мишљењу, боље је потрошити то вријеме у развијању сопствене Амазон маркетинг стратегије.

  Коначне мисли

  Овај кратки водич за оптимизацију ће вам помоћи да се добро проведите на Амазону и имајте на уму битне елементе који су потребни за здраво присуство Амазонка. Међутим, требало би да покушате да одржите равнотежу између проналажења формуле и још увек јединственог и креативног. Зато користите оно што имате продуктивно и свакодневно покушавате да уђете у оптимизацију Амазон листе. А резултати ће показати шта би требали бити Source .

December 13, 2017