Back to Question Center
0

Можете ли ми помоћи да пронађем најбољу процјену кључних ријечи како бих остала добро оптимизирана на Амазон?

1 answers:

Ево неких добрих алатки за процену кључних речи са доказаним перформансама за проналажење свих потребних информација о условима за претрагу производа и дугорочним условима који су вам потребни за оптимизацију листе производа на Амазон. У наставку ћу вам показати кратак преглед три најистакнутије алатке за процену кључних речи и пронашли сам ултимативна рјешења која ће увијек остати на врху Амазон-овог претраживања производа са добро оптимизираним производима. Међутим, обратите пажњу да, пошто ваш напредак у Амазон СЕО-у расте, већ се уско повећава конкуренција кључних речи. Дакле, увек се требајте запамтити да будете реални с обзиром на избор правог базена кључних речи за које ћете оптимизирати. Мислим да понекад недавно покренути посао са испорукама и електронском пословању може имати дефинитивно бољу стратегију оптимизације управо за оне који имају мање конкуренције. Имајући то на уму, да коначно прођемо кроз ове вероватно најзад најбоље најбоље алате за процену кључних речи доступних на тржишту.

1. Гоогле аналитика - наравно, ова опција не мора нужно познавати већина нас као алатка за процену кључних речи за Амазон. Ипак, Гоогле аналитика је и даље добар начин да добијете драгоцен увид у перформансе кључних речи које сте до сада остварили. Понекад можете једноставно схватити да има и пуно нових кључних кључних речи које вреди рангирати. И ево када овај подразумевани пакет алата за кључне речи од стране светског претраживача улази у игру. У сваком случају, ако сте још увек овде нови, препоручујем да прво и најприје пробате Гоогле аналитику. На тај начин ћете бити у могућности да брзо проверите шта тренутно добро функционира за вас и шта тачно треба ревизија или би требало вероватно променити одједном.

2. КВ Финдер - овај алат за процену кључних речи је веома сличан претходном (Гоогле аналитика). Ствар је у томе што КВ Финдер сабира скуп веома упоредивих метрика обично набављених са напреднијим софтверским алатима и онлине окружењима, на примјер Моз или СЕМрусх. Што се тиче мене, пронашао сам КВ Финдер као веома корисно искуство. И верујем да бисте и ви то ценили. Наравно, имајући у виду да сте спремни и спремни да проведете неко вријеме за рад на неколико ручних филтера (нпр. Негативне кључне речи и / или додатне фразе за претраживање) како бисте максимално повећали укупне перформансе вашег Амазон производа у СЕО-у. На крају крајева, ова алатка за процену кључних речи доступна је на отвореном приступу, тако да никада нећете морати да плаћате ни једни пенни износ за коришћење своје масовне верзије.

3. Кљуцна ријец Тоо л - моја последња опција за покретање детаљне истразивања о кључним ријечима је појашњена по имену. И лако га можете преузети из звучно названог званичног сајта (кеивордтоол.ио). Међу најјачим странама, алатка за кључне речи је подржана на једанаест различитих језика да би вам пружио све потребне потенцијално победничке кључне речи и топо популарне фразе за претрагу - на готово само-управљачком начину. Са основном верзијом (на жалост, Кеиворд Тоол Про ће вас коштати нешто око 90 долара месечно), можете брзо добити процењени ниво претраживања, тренутну стопу конкурентности кључних речи, као и многе корисне предлоге за кључне речи, зграбене директно из вашег најближи конкуренти конкуренције Source .

December 13, 2017