Back to Question Center
0

Можете ли ми показати основне смернице и Амазон опис производа?

1 answers:

Нажалост, не постоје универзалне смјернице или правила за опис производа Амазон који би за вас гарантовали резултат. Мислим да је сваки одломак практичног увида који се налази на Интернету први пут покушати у пракси, како би разумио да ли вам добро служи - било како јесте, или вјероватно треба прилагодити до одређеног степена. И доле ћу вам дати неке корисне приједлоге о СЕО е-пословању и неколико практичних препорука везаних за Амазон правила о опису производа. Надам се да ће вам бити корисни и помоћи у оптимизацији ваших описа производа. На крају, да бисте видели своје производе међу најпопуларнијим пословима наведеним на оном ужурбаном онлајн тржишту.

Амазон Опис производа Правила и оптимизација

Свака страница листе производа на Амазон има за циљ да дају велику слику о главним предностима и карактеристикама ставка која се нуди за продају (нпр. величина, стил, елементи свакодневне употребе, практичне препоруке о томе за шта се други производ може користити, итд.). Најчешће, правила о опису производа Амазон сугеришу да охрабрују оне продавце који су добили своје листе производа уграђене у тачне димензије, информације о гаранцији, упутства за одржавање, као и звучне формулације, исправну граматику и интерпункцију. Изгледа слично оригиналном концепту оптимизације претраживача (СЕО), зар не?

Лоше праксе оптимизације за ваш производни опис

Избегавајте да користите следеће типове података у описима производа:

  • Подаци о сваком предузећу (међутим, да није у питању име вашег производа - ако ћете га помињати чак иу називу производа за оптимизацију и бољу експозицију у циљнијем брендираном претраживању - у реду сте).
  • Било који ирелевантни детаљи (као што су подаци о било којој другој, а не повезани ставци коју продајете тамо), као и име продавца, УРЛ адресе веб адресе или адресе е-поште.
  • Отворени промотивни изрази или позиви за акцију (на пример, било шта попут "бесплатне испоруке," "специјална понуда", "ограничена продаја" и тако даље).

Најбољи савети за точковне бодове за описе ваших производа

Заправо, списак стрелних тачака заправо подразумева краћу и краћу верзију вашег описа производа. И ствар је да ти метки буду што је могуће описнији и јаснији. На тај начин, узмите у обзир следеће праксе коришћене да оптимизујете овај одељак на прави начин:

  • Свака метка треба да започне са капитализованом речју.
  • Препоручујемо да се сви бројеви уписују као бројке.
  • Фрагментна формулација без окончања интерпункције је добра пракса.
  • Свака фраза у истом метку треба да се раздвоји тачкама и тачкама.
  • Истицање не више од пет најбољих погодности или карактеристика производа МОРА.
  • Приоритети треба навести само одређене атрибуте предмета.
  • Нејасне изјаве, као и информације о промоцији, ценама или испоруци не препоручују се за листу метака у било којој ситуацији Source .
December 13, 2017