Back to Question Center
0

Шта чини стварно успешну Амазон СЕО услугу?

1 answers:

За разлику од главних претраживача попут Гооглеа самог, Амазон СЕО услуга има за циљ да оптимизује своје постове на прави начин да конвертује више потенцијалних клијената у стварне купце, уместо да пружи све релевантне информације на захтјев корисника за претрагу. Ствар је у томе што људи никада не посећују Амазон, само да пронађу одређене податке или део истраживања везаних за упит за претрагу. И имајући у виду да је лавовски удио купаца који траже производе тамо већ спремни и спремни за куповину, имајући на врху позицију у потрази за производом, тачно је за шта је Амазон СЕО услуга намењена.

Шта чини ефективан Амазон СЕО сервис

Хајде да се суочимо са тим - Амазон не тражи интернет саобраћај као главни претраживачи. Уместо тога, његов комплексни А9 алгоритам за претрагу има за циљ да пронађе најпогоднији производ у продаји са потенцијално највишим продајним конверзијама. Другим речима, А9 не занима колико блиско ваша ставка одговара упиту за производом. То значи да ефективна услуга Амазон СЕО треба да буде усредсређена на претварање све већег броја успешних продајних акција и ништа друго. И ево главних варијабли које одређују рангирање производа сваке артикле наведене на продаји тамо.

Главне варијабле Амазон СЕО сервиса

Недавна продаја

Ствар је у томе што А9 заправо не пази на укупан износ вашег продаја производа. Да будемо прецизнији, углавном се врти око тога колико сте продали кроз најновији период. То значи да ваш производ може лако надмашити још једну сличну ставку на продају - само испоручујући повећану количину успешних послова у врло кратком року.

Коментари купаца

Имајте пуно потврђених позитивних прегледа купаца вероватно најбољу поштену процену ваше поузданости и поузданости. То значи да дајете снажан сигнал рангирања да су ваше понуде производа дефинитивно вредне приказивања на врху претраге.

ЦТС (Кликните за продају)

То је веома важна компонента сваког ефикасног сервиса Амазон СЕО. Да, имаш то кликом десним кликом на продају (не по клику на клик) да би клијенту водио корак даље да коначно дође до коначне одлуке о куповини, а не само да кликне и одлази.

Цена производа

Може изгледати као пригушивач, али постављање праве конкурентне цене и задржавање прихватљиве марже је још један велики фактор у претраживању Амазон рангирање. Све је једноставно - људи само траже најбоље понуде које долазе са само поштеним ознакама цијена и никада нису претерано претеране. У супротном, једноставно нећете преживети под правим конкуренцијским надметањем над том гомиланом онлине тржиштем.

Садржај продајне странице

На крају крајева, Амазон је само још један тип претраживача који је посебно прилагођен за пословање у трговини електронском трговином и испорукама, зар не? Због тога ће се добро радити на садржају, сигурно. Међутим, имајте на уму да је, за разлику од стандардне оптимизације садржаја, онај на Амазон строго ограничен не само са бројем карактера, већ са строгом структуром садржаја и императивним захтевима за постављање праве кључне речи Source .

December 13, 2017