Back to Question Center
0

Могу ли добити више линкова на моју веб страницу без плаћања пени?

1 answers:

Нема потребе да кажете да вам треба више повратних линкова високог квалитета ако желите да претворите своју тренутну СЕО стратегију у стварно пристојан онај са вишим рангирањем. Наравно, ширење вашег "сокова везе" и побољшање ауторитета ваше веб странице или блога у очима Гоогле-а је одличан начин за вожњу више веб промета. На крају - да видите вашу интернет страницу или блог међу првих 10 резултата претраге на листи Гоогле-ових СЕРП-ова. Али како можете добити више повратних линкова, ако немате прилике или једноставно не желите да набавите оне превише опасне плаћене? Вероватно најодговарајуће решење овде је да добијете више повратних линкова сами - на срећу постоје многи начини коришћења квалитетних линкова који могу да повећају ваш укупни напор у СЕО-у без да трошите чак ни пени, и наравно без стављања вашу веб страницу или блог под ризиком да зарађујете рангирање с Гоогле-ом. Ево их, дефинитивно више постигнути и једноставнији него што мислите.

Најбољи савјети за више повратних линкова бесплатно - то радите сами

Блог коментари

Коментарисање блогова са атрибутом ДоФоллов - одличан начин да вам помогнемо да добијете више линкова. Наравно, далеко ни сваки популарни блог не дозвољава одбацивање ДоФоллов линкова у оквиру њеног одељка коментара - углавном ради спрјечавања било каквих спамичних или небитних активности. Ипак, препоручујем да започнете своју кампању за слободну везу директно тамо. Све што вам треба овде је само да проведе неко време прегледајући прави блог без оваквог ограничења и користите то у своју корист.

Друштвени медији

Ажурирање већ постојећих профила друштвених боокмаркова или попуњавање ваших нових је такође одлично практично решење да бисте добили више повратних линија - прилично брзо и бесплатно. Све што вам треба да имате нову бацклинк везу за вашу веб локацију или блог је да будете сигурни да сви ваши профили на водећим друштвеним платформама (као што су Фацебоок, Гоогле Плус, ЛинкедИн, Твиттер, итд.) Имају везе које указују на вашу веб локацију или блог - и готови сте.

Питања и одговори

Такође можете постати стручњак у вашој бизнис индустрији или тржишној ниши - једноставно придружите врућим дискусијама (на примјер, на Куора) са питањима и одговорима релевантним за главну тему ваше веб странице или блога. Само се побрините да одаберете праву тему, проведете неко време да бисте стекли још дубље знање и једноставно поставите драгоцени увид или савршено прилагођено решење, да бисте га пратили са бацклинком који ће се вратити на сопствени извор. На тај начин не можете само добити више повратних линкова на вашој веб страници или блогу, већ ћете показати своју јаку стручност и поуздан ауторитет који ће вам дугорочно водити укупну СЕО стратегију.

Гуест Блоггинг

Сигурно, то није апсолутно бесплатан начин да добијете више линкова. Мислим да ће гостовање блоговима захтевати да уложите мало времена и напора у писању упечатљивог и вредног дела писма (на пример, чланак о квалитету или пост на госту) да бисте добили заслужено бацклинк заузврат. Без обзира на то, препоручујем да размислите о овој могућности међу вашим врхом решења за изградњу линкова како бисте побољшали целокупну СЕО стратегију на скали. Само не заборавите да добијете све што је договорено са блогером или власником сајта и наставите са давањем вредног писма како бисте зарадили природну бацклинк за то Source .

December 8, 2017