Back to Question Center
0

Како да се повратне поште од нежељене поште уклоне што је брже могуће?

1 answers:

Прије неколико година, спам повезивање је била врло уобичајена пракса у СЕО који је добро функционирао. Мислим да је у прошлости било доста веза са слободним микро-сајтовима домаћина (као што су ВордПресс, Блогспот и сл.) Могли омогућити стварање потпуно ефикасне везе, као и целокупну СЕО стратегију. Мислим да користите један од оних веб страница које су доступне на отвореном приступу, можете креирати што више веб страница колико желите - само за једну сврху. Повезивање натраг на вашу главну веб локацију или блог помоћу текстовних сидра богатих кључним речима. Али данас са ажурирањем Пингвина, ствари су се драстично промениле - тема везивања спам микро-сајтова позива нас да знају како се брзо и добро заборавити на ове повратне линкове. Наравно, на Вебу је још доста веб страница и блогова за које се чини да ова врста већ постојеће везе с Граи-Хат-ом изгледа добро. Мислим, они вебмастери, власници блогова или сајтова често одлажу акцију искључивања спам линкова на микроспаце-у - само зато што изгледа да помажу, бар за тренутак.

Али ја и даље инсистирају да бисте боље не само знали како брзо и брзо добити ове повратне линкове, већ размишљате о уклањању на вашој веб страници или блогу што је прије могуће. Зашто је ово питање толико важно? Ако је моја претпоставка тачна, предстојећа ажурирања Пенгуина би могла бити научена како би се откриле ове спамове везе. На тај начин, с обзиром на то да Гоогле претраживач најбоље ради борбу против свега неприродног - то значи да ћете се једног дана наћи у великим невољи. Као што сам већ рекао, ова врста повезивања сада дефинитивно против Гоогле смерница за вебмастере. Зато не постоји потреба да се каже да постоји потенцијално висок ризик да зарађујете рангирање. У најгорем случају, све се може завршити чак и при ручном прегледу, обично се подноси захтев за строжију и често неповратну казну рангирања.

На крају крајева, на вама је само одлучити - да ли да се проверите и да се отарасите ових потенцијално опасних веза у кратком року или да задржите ствари како су то биле. У сваком случају, испод ћу покренути неке основне опције које показују како се повратне повратне линије откривају брзо и искључене након детекције.

1. Пре свега, покушајте уклонити најочигледније неприродне везе помоћу Гоогле алатки за вебмастере или било које познате онлине алатке за проверу као Семалт Анализер (Семалт), Опен Сите Екплорер (Моз) или Мајестиц СЕО. Међутим, обратите пажњу на то да ће одређени дио ових спам веза неизбежно остати неовлашћен, а самим тим и тешко открити.

2. Затим проверите веб промет Гоогле аналитике и наставите са одељком "Реферали". На тај начин извозите што је могуће више података прегледавам списак реферала и можда ћете имати среће да нађете део не откривене бесплатне спам микросајт хоста. Запазите, међутим, да далеко од њих сви неће имати кликове, али неки од њих морају их добити.

3. Да бисте учинили све чисто чистим и јасним, можда бисте радили и неке луде радне табеле. Све је једноставно, али ће узети пуно времена и труда. Све што вам треба је да направите главну листу познатих микро-сајтова, још једну листу са свим евентуално искоришћеним кључним ријечима - да их обрадите у једну листу. Коначно, користите онлине алате као што је Сцрапебок да пописе све сумњиве домене да бисте видели да ли стварно постоје - и предузмите акцију ако стварно то раде Source .

December 8, 2017