Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи све о оптимизацији Амазон-а да бисте рангирали више?

1 answers:

Амазон оптимизација је текућа пракса, која углавном почиње са офф-паге маркетингом (за повећање продаје), редовне листе оптимизације (експериментисање са већим дугогодишњим кључним речима и фразама за премлаћивање ваших конкурентских конкурената), као и изградња позитивна и пријатна куповина историје. И ви ћете морати наставити да радите упорно да се прилагодите Амазоновој променљивој тржишној стварности - у крајњој линији, да бисте остали ван конкуренције и преузели вођство. Наравно, то може изгледати стварно застрашујући и дуготрајан задатак, али испод ћу вам навести листу метака о оптимизацији Амазон-а за вас, барем имати ознаку кицкстарт-а.

Оптимизација Амазон почиње са истраживањем кључних речи

Очигледно је да сваки производ наведен на овом гомиланом тржишту може да се пронађе само за одређени упит који садржи главне релевантне циљеве кључне речи. Зато целокупан процес оптимизације увек треба да почне овде са свеобухватним и детаљним истраживањем кључних речи. Да бисте олакшали ствари, можете пробати све познате алате за истраживање (Сонар, на пример). Слободно пробајте једног од њих и помозите се с детаљним предлозима о стварним захтевима правих купаца, као и неким практичним увидом у количине претраживања за одређене кључне речи и кључне фразе на Амазон.

  • Избор кључних речи - запамтите, док је скоро 97% купаца вероватније да настави са првом страницом резултата претраге, нешто око 70% упита за претрагу долазе као дуготрајне кључне фразе.
  • Изаберите Ригхт Лоцатион (Локација праве локације) - узмите у обзир општи ред палета за пласман кључних речи, на следећи начин: наслов производа богат релевантним кључним речима и синонимима ЛСИ-а, метка са дугим кључем (у вези са коришћењем, користима, састојцима производ, итд.).
  • Амазон Оптимизација дугогодишњег репа - то је вероватно најзахтевнији и дуготрајнији задатак овде, али фокусирање истраживања кључних речи посебно на фразе за дуготрајне претраге је МУСТ - не само за ваш текст листе, већ и Паи-Пер -Кликните и огласе..

Следећа страница је Амазон СЕО и ЦТР

Хајде да се суочимо са тим - свака кључна реч и дугогодишња комбинација на Амазон има своје лично рангирање. То значи да се ЦТР такође увек одређује појединачно за сваку кључну реч и одговарајуће рангирање. Једноставним ставом, што је већи ЦТР, то је бољи ранг потенцијал који ће повезани производ имати.

Ево кратког списка главних фактора за покретање ЦТР:

  • Назив производа и слике
  • Цена испоруке
  • ФБА, Приме
  • Доступност и оцјењивање
  • Категорија производа, карактеристика и остало Опције куповине
Продаја

Чак и узимајући у обзир најновију ажурирану опћу политику прегледа, прегледи остају веома важан део свеобухватне Амазон стратегије оптимизације. Зашто? Зато што су способни да возе свој ЦТР. Мислим да би требали наставити да пратите прегледе купаца, како бисте добили благовремене одговоре на негативне (из неког разлога многи продавачи често занемарују ове очигледне акције). На тај начин обавезно понудите опцију повраћаја за неисправне и / или сломљене производе и друге стандардне начине решавања негативних случајева - само да бисте показали да вам је стало до здравог искуства у куповини и задовољства купаца.

Доња линија

На тај начин, не заборавите да Амазон заправо користи успешне послове као снажан индикатор перформанси. У реду, то може бити кретање без присуства, али ако сте управо почели тамо, препоручујем да се усредсредите на промоцијске поклоне, покренете ППЦ огласе, нудите попусте и било који други начин повећања продаје, барем кроз најраније фазе функционисања - да би добили почетни продајни момент. А покретање само гола оптимизација биће тешко довољно за тај период, поготово узимајући у обзир стварно конкуренцију за резање грла Source .

December 8, 2017