Back to Question Center
0

Како могу истраживачи продаваца Амазон помоћи у оптимизацији моје пословне понуде?

1 answers:

Да ли сте се икада запитали зашто вам је потребно водити истраживање продавца Амазон? То је корисна функција Амазона за коју већина не знамо. У стварности, истраживање продаваца Амазон може бити корисно за купце и продавце. У овом кратком посту ћемо дискутовати о моћи истраживања продавца Амазон и ближе погледати неке битне трикове оптимизације које вам могу помоћи да повећате своју продају и подигнете свест о бранду - system monitoringu przez internet.

Како обавити истраживање Амазон продавца?

Није важно које ставке желите да наручите; сигурно ћете га наћи међу скоро бескрајним каталогом производа на Амазон трговачкој платформи. Овде можете видети не само производе који продају и испуњавају трговци на мало, већ и бројне друге које нуди више од два милиона продаваца трећих страна. Користећи Амазон претрагу будућности, можете обавити Амазон продавца истраживања и пронаћи ове појединачне трговце на исти начин као и проналазак било ког предмета на сајту. Штавише, можете ручно да претражујете одељења под којима се трговачки производи продају и пронађе продавца који су вам потребни на левој страни.

Претраживање Амазон је специјално дизајнирано тако да умањи претрагу помоћу различитих опћих и специфичних упита. Укључује имена робних марки, боје и имена трговаца. Ако желите да сарађујете са представљеним продавцима, потребно је да потражите логотип компаније који би требало да буде постављен на врху резултата претраге и можете га кликнути да уђете у продавницу марке. Да бисте пронашли обичног трговца, једноставно бирајте један од наведених производа, а затим кликните на име продавца у оквиру тог производа који ће бити преусмерен на страницу трговца.

Осим тога, Амазон нуди алфабетску листу трговаца у сваком одељењу. Овдје можете пронаћи опћу идеју о трговачком имену. Да бисте пронашли списак трговаца, потребно је да кликнете на "схоп би департмент" функцију. Она се налази у горњем левом углу страница производа и категорија страница. Да бисте добили прецизније резултате, требали бисте сужити свој упит.

 • Да ли сте се икада запитали како Амазон користи УРЛ упите за

  резултате претраге и како можете имати користи од тога? Амазон УРЛ-ови могу значајно утицати на оптимизацију листе ако их правилно користите.

  УРЛ адреса Амазон се састоји од следећих компоненти - & фиелд-кеивордс = низ кључних речи које систем претраживања користи за упаривање корисничког упита и резултата претраге. Први део сваког УРЛ-а Амазон изгледа као "/ с /? Урл = сеарцх-алиас" и служи за сортирање резултата од стране најбољих продаваца.

  Због тога промовирати своју страницу и донијети виши чин; требало би да уклоните УРЛ адресу на ово:

  хттп://ввв.амазон.цом/с/?урл=сеарцх-алиас&фиелд-кеивордс="с низ кључних речи. "

  Када кликнете на производ са странице за претрагу, такође можете пратити дугачку и неизврсну УРЛ адресу. Такође се може побољшати како бисте добили виши ранг. Морате укључити своје циљане кључне ријечи у УРЛ адресу како би ваши производи били видљиви на СЕРП-у. Можете направити експеримент да бисте сазнали одређене комбинације УРЛ-ова који испоручују страницу коју желите да видите.

  Значајан аспект који морам да поменем је да морате да користите знак "& 20" уместо знак "+" да бисте одвојили своје појмове за претрагу у Амазон УРЛ.

  December 8, 2017